Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Футболка чоловіча патріотична біла city (ірпінь)

668 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип одягу: Футболки

Кілька примірників у наявності

Принтовані футболки з твоїм містом!

Зараз у непростий час дуже хочеться ідентифікувати себе зі своїм рідним краєм, особливо коли фізично не можеш бути вдома.

Саме тому наша команда вирішила розробити принтований одяг з різними містами України.

Ми використовуємо сучасну технологію принтування, завдяки чому принти зберігають свій колір та форму навіть після багаторазового прання. Принт складається з двох частин, на спині назва міста та реальна карта, а також на передній частині виробу біля серця. Завдяки високій якості нанесеного зображення ви можете навіть знайти свій будинок.

В наявності зараз 41 місто: Біла Церква, Буча, Вінниця, Гостомель, Дніпро, Донецьк, Дрогобич, Житомир, Ізюм, Ірпінь, Київ, Коломия, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луганськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мукачево, Миколаїв, Переяслав, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Тростянець, Трускавець, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Одеса, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільський, Канів.

Якщо не знайшли на сайті своє місто - не хвилюйтесь, наші дизайнери розроблять його для Вас. Залиште заявку і наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей.

Матеріал футболки: двухнитка

Принтування: термопринт

Розміри: S-M, L-XL, 2XL-3XL

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Продавец