Все категории
Добавить товар

Русалка, лялька mermaze mermaidz shellnelle, що змінює колір

1100 грн -10% 999 грн
Описание

Kishiko, Jordie, Harmonique, Riviera та Shellnelle — найкращі русалки зі своїми особливими характерами та захоплюючими змінами кольору! Кожна лялька Mermaze Mermaidz має унікальний скульптурний хвіст, який чарівно змінює колір під час занурення у воду.
Хвіст Shellnelle змінює колір з коралового на блакитний, коли він контактує з крижаною водою. Її хвіст також виконує роль підставки, коли плавник зігнутий на 90 градусів, тож вона дійсно може стояти самостійно! Кожна лялька Mermaze Mermaidz має точки артикуляції на шиї, плечах, ліктях, зап’ястях, тулубі, талії та плавниках, що дозволяє використовувати так багато поз!
Shellnele має гарне блакитне волосся преміум-класу, укладене великим бантом на маківці. У неї чудові скляні очі з вставками та справжні вії, а також фантастичний макіяж із синіми порізаними складками та мерехтливими тінями. Shellnelle носить блискучий рожевий топ з бантом, синю куртку зі штучного хутра з мішурою, тканинний ремінь-комір і сітчасті манжети. Доповнюють сережки-сердечка, намисто-кольє, брелок MRMD і гаманець Shellnelle. Перш ніж активувати хвіст зміни кольору, зніміть з ляльки сорочку та куртку, щоб вони не намочилися. Потім облийте її хвіст і плавник холодною водою або опустіть її в ємність з холодною водою. Ідеально підходить для ігор у воді та поза нею!
Зберіть усіх модних ляльок Mermaze Mermaidz зі зміною кольору: Kishiko, Shellnelle, Riviera, Jordie та Harmonique.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
nata_mo
nata_mo
Супер-продавец
Красноград
100% выполненных заказов
Была