Всі категорії
Додати товар

Дневной увлажняющий комплекс luminesce

999 грн
Опис

Денний зволожувальний комплекс LUMINESCE є потужним зволожувальним засобом проти зморщок із сонцезахисним фактором SPF 30, який допомагає скоротити прояви тонких ліній і зморщок, підтримуючи природну здатність шкіри до зволоження. Містить понад 200 основних чинників людського росту, які стимулюють природні процеси Вашого організму, цей чудовий крем для обличчя наповнить Вашу шкіру необхідним зволоженням. Ідеальне рішення для потреб Вашої шкіри, денний зволожувальний комплекс LUMINESCE радикально поліпшить Ваш зовнішній вигляд, зволожуючи, оновлюючи та відновлюючи Вашу шкіру на клітинному рівні.

Ваша шкіра — це дорогоцінний ресурс, і його захист життєво важливий для збереження молодості та сяйва Вашої шкіри. Тривалий вплив сонячних променів та інших потенційно небезпечних чинників може завдати серйозної шкоди Вашій шкірі та прискорити процес старіння. Ось чому так важливо застосовувати денний зволожувальний комплекс LUMINESCE із сонцезахисним фактором SPF 30 та інтенсивним зволоженням шкіри обличчя для захисту, живлення та відновлення там, де це найбільше необхідно.

Денний зволожувальний комплекс LUMINESCE використовує комбінацію компонентів преміумкласу, ретельно відібраних під керівництвом всесвітньо відомого дерматолога Д-ра Натана Ньюмана за їх ефективність у боротьбі зі старінням і високу здатність до зволоження. Нежирний зволожувальний комплекс вбирається відразу після нанесення і під час щоденного застосування може принести чималу користь як для жінок, так і для чоловіків. Не чекайте наступного дня для того, щоб зробити Вашу шкіру здоровішою та молодшою.

LUMINESCETM — містить унікальні інгредієнти, допомагає заново наповнити вашу шкіру вологою. Шкіра стає пружною та гладкою, набуває природного блиску та сяйва.

Формула розроблена за новітньою світовою технологією та містить інгредієнти найвищої якості. Ці інгредієнти були ретельно відібрані за своїми високоефективними, омолоджувальними властивостями:
— яблучний екстракт, екстракти сочевиці та кавуна — упродовж 2 тижнів збільшують на 85% внутрішньоклітинний водний баланс і вже через дві години сприяють скороченню мімічних зморщок.
— екстракт червоних водоростей — швидко вбирається в пори, забезпечуючи природний зволожувальний бар'єр між внутрішнім і зовнішнім середовищем, має найвищу якість.
— екстракт зелених водоростей — багатий на білки й амінокислоти, які покращують і відновлюють колагенові волокна й еластин природним способом.
— екстракт синіх водоростей — оберігає і створює натуральний захист від шкідливого впливу ультрафіолетових променів.

Виробник: Jeunesse Global США

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?