Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний тонік bioaqua wonder lotion з екстрактом чорниці

115 грн
Опис

Зволожувальний тонік Bioaqua Wonder Lotion з екстрактом чорниці насичує дерму вологою, робить її компактною та гладкою, зберігає природний колір і надає яскравості, має тонізувальну та легку знеболювальну дію, має антибактеріальну та протигрибковою дією.
Чорниця, що входить до складу тонізувального засобу, містить велику кількість корисних вітамінів і біоактивних мікроелементів. Має антивікові, пом'якшувальні та протизапальні властивості, уповільнює процеси старіння шкіри, тому широко використовується в косметології. Екстракт чорниці однаково ефективний, якщо шкіра обгоріла, замерзла або потріскалася, завдяки своїм поживним і зволожувальним властивостям він швидко заспокоює шкіру, позбавляючи її сухості.
Засіб ефективно видаляє мішки та темні круги під очима, зміцнює волокна колагену та регулює роботу сальних залоз. Препарат повністю безпечний і дозволений до щоденного застосування в будь-якому віці незалежно від типу шкіри.
Склад Bioaqua Wonder Lotion Blueberry Moisturizing Tonic діє в такий спосіб:
Чорниця омолоджує. Він багатий на вітаміни C, A, B, які підвищують еластичність і підтримують правильний баланс рідини. Вирівнює колір обличчя й бореться з запаленнями, запобігаючи утворенню нових. Відлущують змертвілі частинки шкіри.
Гіалуронова кислота активно зволожує й надійно утримує вологу в епідермісі. Утворює невидиму плівку, яка захищає від шкідливих чинників, зокрема ультрафіолету, але не заважає диханню епідермісу. 
Гліцерин знімає запалення й усуває вугри, звужує пори, сприяє регенерації та відновленню тканин. Крім того, він має омолоджувальну дію.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • 120мл
Продавець
dianailina
dianailina
Супер-продавець
Первомайськ
74% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?