Всі категорії
Додати товар

Кокосова олія для волосся і тіла "манго" top beauty 250 мл к. 10267

115 грн
Опис

Натуральна мангово - кокосова олія з вітаміном Е - це універсальний засіб. Його можна використовувати для догляду за волоссям і шкірою будь-якого типу.

Як наносити олію на волосся?
Перший варіант використання: наносити кокосове масло тільки на волосся, уникаючи коріння і шкіри голови. Для довгого волосся досить 1-2 столових ложок олії.

Другий варіант: втирати кокосове масло в шкіру голови, наносячи його на корені волосся. Ця маска підходить не всім і робити її можна нечасто, але її варто спробувати - особисто моя жирна шкіра голови відчуває себе відмінно після такого, плюс, якщо немає завивки, то я наношу масло на весь волосся цілком. Маску можна наносити за пару годин до миття голови, або залишати на всю ніч. Робити не частіше 4 разів на місяць.
ПІСЛЯ МАСКИ БАЖАНО ВИМИТИ ГОЛОВУ МІНІМУМ 2 РАЗИ ПОДРЯД.

Масло також можна використовувати для тіла, замість всіх кремів. Особливо ефективними процедури з маслом будуть для сухої,пошкодженої шкіри. Стимулює обмінні процеси шкіри, чим перешкоджає її в'янення. Надає протизапальну дію при дерматитах, володіє антицелюлітною дією. Зволожує та тонізує шкіру, надає їй красивий здоровий вигляд. Можна використовувати також для догляду за волоссям, обличчям, шкірою рук. Після застосування олії шкіра стає неймовірно м'якою і ніжною,шовковистою, а найголовніше, масло стане бар'єром на шкірі і вам буде не страшний мороз і вітер.

Склад масла для тіла: кокосове масло, масло манговых кісточок, вітамін Е.

Спосіб застосування : наносити в невеликій кількості, легкими масажними рухами, можна додавати у ванни для купання.
Доставка:
Предоплата на карту.
Доставка Новою або Укрпоштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл

Схожі товари