Всі категорії
Додати товар

Комплекс проти випадіння волосся і для стимуляції росту (порошок + тонік) hair tonic...

1310 грн -2% 1286 грн
Опис

Оригінал. Запечатані

Набір для лікування волосся і шкіри голови Vitabrid C12 HAIR Tonic Set Professional складається з двох компонентів: вітаміну C для трансдермального введення та спеціального тоніка, який доповнює його дії. Вітамін C стимулює вироблення колагену, живить шкіру голови. Унаслідок чого стимулюється ріст волосся, стабілізуються обмінні процеси в шкірі. Внаслідок курсу лікування ростуть нові волоски, а наявні стають щільнішими потовщеними по всій довжині.

Активний Вітамін С у формі порошку, у поєднанні зі спеціально розробленим тоніком для волосся. Інноваційно трансдермальний вітамін C, отриманий за допомогою технології LDH (VITABRID C12), і комплекс пептидів дають змогу не тільки оздоровити шкіру голови, але й зменшити випадання волосся і стимулювати його ріст.
Один із чинників випадіння волосся — дефіцит колагену 17A1. Вітамін С є найбільш схожою й безпечною речовиною для посилення синтезу колагену в шкірі голови. Однак, вітамін C нестабільний і легко руйнується, тому його важко використовувати для шкіри голови за допомогою місцевого застосування. Vitabrid CG основний компонент Vitabrid C12 є трансдермальним вітаміном С, який стимулює синтез колагену та видаляє вільні радикали зі шкіри голови, у такий спосіб запобігаючи випаданню волосся і сприяє його росту. У цьому зручному для використання наборі порошку та тоніка Vitabrid C12 Hair Tonic Professional використовується запатентована гібридна технологія LDH, яка сприяє виробництву колагену, збільшенню товщини та міцності волосся.

Спосіб застосування:
1. Висипте весь вміст флакона HAIR POWDER (1.5g) у пляшечку HAIR TONIC (100mL).
2. Встановіть розпилювач на пляшечку HAIR TONIC і добре його закрутіть.
3. Струсіть пляшечку з отриманою суспензією для кращого перемішування компонентів.
4. Перед використанням необхідно розділити пасма волосся так, щоб було видно шкіру голови.
5. Розпиліть суспензію безпосередньо на шкіру голови й акуратно її втирайте

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари