Всі категорії
Додати товар

Чоловіча олія для догляду за бородою thalia, 30 мл

299 грн
Опис

Завдяки поєднанню органічних олій жожоба й аргани чоловіча олія серії Codes of Men допомагає відновити пошкоджену бороду, відновити її структуру та відростити її здоровою. Багата вітаміном Е олія виноградних кісточок забезпечує необхідне бороді зволоження, надає їй м'якість і гладкість. Більш того, продукт запобігає проблемам з лупою та прищами. Підходить для борід будь-якої довжини та структури. Не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання нанести достатню кількість олії в долоні за допомогою піпетки, добре розтерти та акуратно нанести на бороду. Не змивати.

Застереження
Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Циклопентасилоксан, диметиконол, олія аргани, олія абрикосових кісточок, олія жожоба, олія зародків пшениці, олія соняшнику, віддушка, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, олія виноградних кісточок, ліналоол, цитраль, лімонен, альфа-ізометил іонон, бензилсаліцилат.
Стать: Чоловікам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Всі типи