Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Омолоджувальний набір для обличчя elemis pro-collagen cleansing balm energising marine...

1750 грн
Опис

У фірмовій косметичці набагато дешевший, ніж окремо

Вартість наповнення 71.5 фунт (приблизно 3580 грн)

ELEMIS Pro-Collagen Cleansing Balm 20g
20 грамів

ГЛУБОКО ОЧИЩАЕТ, СМЯГЧАЕТ, ПИТАЕТ.
Найпродавніший очисний засіб No 1, що перетворює очисний засіб 3-в-1.

Випробуйте незабутні відчуття від очищення за допомогою нашої відзначеної нагород іконки — незамінного першого кроку у вашому щоденному ритуалі догляду за шкірою.

Подорожуйте трьома чудовими текстурами в одній. Насичений бальзам тане в розкішну олію під час ніжного масажу шкіри, а потім перетворюється на зволожувальне молочко під час контакту з водою. Унікальна формула легко видаляє стійкий макіяж, щоденний бруд і забруднення з поверхні, а також глибоко очищає й пом'якшує шкіру обличчя.

Насичено трьома поживними рослинними оліями, зокрема оливою бузини, OptimegaTM і Bee Friendly Starflower, а також нашими супергеройськими водоростями Padina Povonica для м'якої, зволоженої та сяйливої шкіри.

ELEMIS Pro-Collagen Energising Marine Cleanser 30ml
Цей розкішний очисний гель допомагає шкірі зарядитися енергією й забезпечити її оптимальну продуктивність. Удосконалена формула, збагачена мінералами магнієм, цинком і міддю, а також трьома кислотами, робить колір обличчя красивим і молодшим. Він утворює м'яку, рясну піну, яка легко видаляє макіяж і повсякденний бруд, не позбавляючи шкіру необхідної вологи. Глибока очисна дія допомагає зменшити надлишок шкірного сала та звузити пори, завдяки чому шкіра стає збалансованою й бадьорливою.

97% погодилися, що це допомогло ефективно видалити зі шкіри повсякденний бруд і забруднення*.

95% погодилися, що це допомагає зменшити надлишок шкірного сала та забруднень зі шкіри.*

94% погодилися, що шкіра стає м'якою та гладкою.*

90% погодилися, що шкіра має енергійніший вигляд.

ELEMIS Pro-Collagen Renewal Serum 5ml
5 мл

Хочете домогтися ретинолоподібного омолоджувального ефекту без подразнення? Ця клінічно перевірена* сироватка, сприятлива для шкіри, неабияк зменшує появу мімічних зморщок, зморщок і знебарвлення, одночасно зволожуючи та підтримуючи рівень вологості шкіри.

Удосконалена формула також мінімізує нерівномірну пігментацію, сонячні ушкодження та пори, помітно покращуючи чистоту шкіри. Ця формула, досить ніжна для щоденного використання, зробить ваш колір обличчя набагато пружнішим і оновленішим.

Передова суміш екстрактів люцерни та стевії прискорює природний процес омолодження шкіри, надаючи їй свіжіший і молодший вигляд. Зволожувальні морські екстракти Padina Pavonica та червоні мікроводорості допомагають зробити шкіру пружною і повернути їй сяйливе сяйво.

ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream 5ml
Крем, з якого все почалося. Воістину культовий, відзначений нагородами зволожувальний крем проти зморщок, який, як доведено, неабияк зменшує появу тонких ліній і зморшок усього за 2 тижні*, одночасно заспокоюючи шкіру завдяки 24 годинам зволоження*.

До складу входять потужні морські та рослинні активні речовини, зокрема наші зволожувальні водорості-супергерої Padina Pavonica, хлорела та гінкго білоба, які підвищують пружність і забезпечують миттєве зволоження.

Наш крем-герой наповнений нотами троянди та мімози, які створюють ніжний квітковий аромат, що приносить задоволення відчуттям.

ELEMIS Pro-Collagen Hydro Gel Eye Mask
1 пара

Для очей, яким у крайньому разі потрібне підвищене зволоження, ці клінічно перевірені* маски для очей стануть ключовим моментом. Цей унікальний гель, що містить потужні морські активні речовини та зволожувальну гіалуронову кислоту, миттєво підтягує шкіру та глибоко зволожує ніжну зону навколо очей. Усього за 20 хвилин тонкі лінії та зморшки навколо очей помітно зменшуються, надаючи обличчю молодший, гладкіший і підтягнутий вигляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize