Всі категорії
Додати товар

Натуральний крем для сухої шкіри стоп та рук з сечовиною 50мл

280 грн
Опис

Крем для сухої шкіри стоп та рук з сечовиною
До складу крему входять :вода підготовлена, нерафіновані масла (манго, жожоба, таману, бджолиний віск), сечовина 12%саліцилова рослинна та молочна кислота, д-пантенол, зволожуючий СО2 комплекс(огірок,лопух,горіх грецький,кропиви), зелений емульгатор, ефірне масло чайного дерева,гелеутворювач.
Підібрані масла живлять, зволожують та відновлюють ліпідний захисний шар шкіри. Зокрема олія таману має протизапальну та відновлюючу дію. Загоює рани, опіки, шрами, шви, висип, герпес, роздратування, запалення, біль та сліди від укусів комах. Застосовується для шкіри з куперозом, оскільки олії відновлює зруйновані капіляри та текстуру на пошкодженій шкірі. Олія таману знижує подразнення шкіри, заспокоює її, має захисну дію проти зовнішніх факторів, а також є активним зволожувачем.
Сечовина (карбамід) глибоко зволожує шкіру і при високих дозах є кератоліком: розпушує верхній шар, прискорює відлущування клітин, що відмерли, з поверхні шкіри.Заспокоює шкіру - знімає свербіж, надає місцеву знеболювальну дію,
зменшує роздратування від впливу сурфактантів (шампунів, миючих засобів тощо), за рахунок збільшення гідратації шкіри та малої молекулярної ваги сприяє проникненню в шкіру інших активних речовин.

Рослинна саліцилова кислота(натуральний екстракт чорної верби). Екстракт кори верби дає переваги саліцилової кислоти, таке як відлущування та антимікробну дію, без будь-яких подразнень, які зазвичай супроводжують при її використанні.
Алантоїн надає кератолічну дію, сприяє відділенню відмерлих клітин і тим самим пом'якшує роговий шар, стимулює регенерацію тканин (надає загоювальну дію).
Ефірне масло чайного дерева має бактерицидну та протигрибкову дію. При бажанні ефірне масло можна замінити на натуральний зелений аромат.
Крем вільний від штучних ароматизаторів, парабенів, продуктів нафтопереробки. Текстура легка і досить легко поглинається шкірою.
Крем підходить для таких областей, як лікті, коліна та ступні, які зазвичай суші інших ділянок та звичайного зволоження їм не вистачає. Може використовуватися в засобах догляду за нігтями, пом'якшує кутикулу. Крем із сечовиною рекомендується наносити на вологу шкіру для збільшення зволожуючого ефекту. Також для ще кращого результату рекомендую раз в тиждень обробляти шкіру пемзою.
Є можливість замовити більший об'єм 100мл 460грн
Крем створюється під ваше замовлення тому не підлягає поверненню.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження
Продавець
halyna_vool
Magic vool
Супер-продавець
Полтава
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари