Всі категорії
Додати товар

Кінетичний пісок кристал русалки mermaid crystal kinetic sand 6064333 spin master

720 грн
Опис

- Кінетичний пісок: оригінальний чарівний ігровий пісок, що рухається, який так подобається дітям! Так приємно на дотик: він склеюється, що дозволяє легко надавати йому форми та очищати. Він ніколи не висихає, тому діти можуть грати знову та знову!
- Кінетичний пісок Кристал Русалки: До цих наборів кінетичного піску на тему русалок входять інструменти кінетичного піску, 0,5 кг неонового та мерехтливого кінетичного піску та більше 6 сюрпризів з русалками, які можна відкрити!
- Зберігайте пісок у кристалі: створюйте епічні витвори мистецтва з піску в багаторазовому кришталевому контейнері! Використовуйте контейнер як ігровий простір і складіть його, коли закінчите, щоб його було легко очистити.
- Творчість та уяву. Заохочуйте рольові ігри та дрібну моторику за допомогою тактильної гри, доки діти ліплять та формують фігурки! Набір кінетичного піску відмінно підходить для декоративно-ужиткового мистецтва, малювання піском і дитячих виробів! Він зроблений з натурального піску та чарівним чином склеюється, тому його легко очистити!
- чудовий подарунок для дітей: іграшки з кінетичним піском доставляють годинник веселощів, розвивають навички сенсорної гри та рольових ігор. Відмінні іграшки для складання, альтернатива наборам для слизу, пластиліну та іграшкам-непосидам.
- В комплект входять: 300 грам неоново-фіолетового піску, 30 грам неоново-рожевого піску, 165 грам мерехтливого золотого піску, 1 багаторазовий кришталевий контейнер, 1 совок-черепашка, 1 ключ русалки, 1 ролик-черепашка, 1 форма-розкладанка, 2 дра каменю та 4 перлини

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Особливості:
Набір

Схожі товари