Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Книга "історія індіанців у монетах світу"

450 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тематика: Мистецтво і культура

Продам книгу "Історія індіанців у монетах світу" Герман В.З. 2020 р. Альбомний формат, глянець.ст.304 наклад 700. У разі гуртових замовлень — знижки. Усі питання в личку.

«.Тема індіанців інтригувала мене ще в ранньому дитинстві після прочитання книги Е.Сетона-Томпсона «Юні дикарі» і переросла вже в зрілому віці в колекціонування монет, пов'язаних із цією тематикою. З накопиченням колекційного матеріалу, збільшувалася інформаційна база, що й послугувало приводом до написання цього посібника. Не хотілося б, щоб книга розглядалася як сухий каталог, тому зображення монет супроводжуються історіями та легендами з життя персонажів, які на них зображені.
У книзі представлені дані (країна-емітент, рік випуску, метал, проба, вага, тип чека, тираж і ін.) порівняно більш ніж 500 монет, 120 токенів і монетоподібних жетонів, 42 паперових банкнот (бон), випущених більш ніж двома десятками різних країн світу й об'єднаних однією загальною темою увіковування пам'яті найважливіших моментів життя корінного населення Америки - індіанців. Також наводиться понад 680 зображень...»
/В'ячеслав Герман "Історія індіанців у монетах світу". Чернівці 2020 Видавництво "Книги - ХХI"/

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:
Продавець
user290972
user290972
Була