Всі категорії
Додати товар

Степер похилий з еспандером і монітором

2600 грн
Опис

В ідеальному стані. З коробкою. Ніжки ще а плівці.

Займатися спортом удома не тільки зручно, але й заощаджує час і гроші. Тренування вдома ефективні та можуть швидко допомогти вам досягти фігури та ваги вашої мрії. Активні тренування на степері не тільки зміцнюють м'язи ніг і сідниць, але й покращують загальний стан організму . Додатково до комплекту входять мотузки з ручками, які дають змогу одночасно виконувати вправи для рук.
РК-ДИСПЛЕЙ - перевірка нашого прогресу ще ніколи не була такою простою, під час тренування степер зображає на лічильнику таку інформацію, як: кількість виготовлених повторень, час тренування, витрачені калорії та середня кількість повторень за хвилину, що дає змогу підтримувати відповідний темп.
РЕГУЛЮВАННЯ РОБОЧОГО ДІЙАПАЗОНА — залежно від рівня просунутості ви можете настроїти робочий діапазон пристрою під індивідуальні очікування. Тренажер має регулювання навантаження , яка впливає на складність і результативність тренування. Тому новачки можуть використовувати настроювання, яке дасть змогу їм докладати менше зусиль, а досвідченіші користувачі можуть збільшити діапазон, що інтенсифікує вправи.
ПРОТИВОСКЛАДНІ ПЛАТФОРМИ Й НІГИ — протиковзна поверхня гарантує безпеку під час занять, завдяки спеціальним виступам ваші ноги не ковзатимуть навіть під час інтенсивних тренувань. Степер також має спеціальні гумові ніжки, які захищають підлогу від подряпин, а ніжки стабілізують його та запобігають мимовільному руху під час тренування.
Характеристики

Поворот: да
Протиковзні ніжки: так
Макс. навантаження: 120 кг
Довжина лінії: 95 см
Розміри: 40 х 37 х 18 см.
Вага степера: 6,8 кг
Вага з упаковкою: 7,45 кг
Активні тренування на степері не тільки зміцнюють м'язи ніг і сідниць, а й покращують загальний стан організму. Похилий степер із тросами — це пристрій, який дає змогу легко урізноманітнити щоденні тренування або почати здорову пригоду зі спортом. Він добре працює як у тренувальному залі, так і вдома. Він не займає багато місця, але водночас дає змогу виконувати інтенсивні вправи. Чіткий РК-дисплей має до 4 функцій контролю тренувань. Він не тільки вважає виконані повторення, час тренування й спалені калорії, але й показує середню кількість повторень за хвилину, що дає змогу тренуваному підтримувати відповідний темп. Додатково прикріплені мотузки з ручками дають змогу одночасно виконувати вправи для рук.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Особливості:
З капюшоном