Все категории
Добавить товар

Стильна бохо сукня/плаття qed london. англія

500 грн
Описание

Стильна бохо сукня/плаття у коричнево-помаранчевих кольорах від відомого британського бренду QED LONDON. QED London є відомим британським брендом, який має популярність у всьому світі. Його спеціалізація – стильний та елегантний жіночий одяг. Свою діяльність бренд веде із 1981 року. Головним концептом модного будинку є мета донести до жінок думку про те, що класичний одяг може бути не тільки простим і стриманим, але також цікавим і сучасним. Дизайнери бренду внесли свіжість до класики за допомогою цікавих принтів, елементів вуличного одягу, різноманітних візерунків. Дивлячись на каталоги бренду, ми можемо побачити, що qed london одяг для молодих, впевнених у собі та яскравих жінок. Дизайнери цієї марки дуже люблять довжину міді в сукнях та спідницях, неглибокі вирізки та невисокі підбори. Адже можна надати родзинки речі за допомогою яскравих та помітних елементів декору. Найбільше місце у колекціях модельєри приділяють сукням. Шиють їх, як правило, із трикотажу, бавовни. Обов'язковою умовою для вибору тканини є практичність та гіпоалергенність. Адже одяг має бути безпечним і легким у догляді. Модний будинок шиє сукні, майки, кофточки, жакети, пальта, елегантні штани та блузи. Все, що має бути в гардеробі молодої та стильної жінки. Жінки, яка вміє цінувати та поєднувати стриманість та яскравість. Марка QED London допомагає зрозуміти, що привертати увагу не обов'язково блискучою мінісукнею. Підкреслити фігуру та красу більше допоможе стримана сукня по фігурі з принтом. У цьому полягає ідеологія модного будинку.
Преміальний склад тканини 100% віскоза. Тканина міцна та щільна. Віскозний штапель не трикотаж. Штапель має багато переваг. Ця тканина екологічно чиста, абсолютно нешкідлива, гіпоалергенна, повітропроникна - тканина, що дихає, гігроскопічна - добре вбирає вологу. Завдяки тому, що штапель містить велику кількість натуральних ниток, він стійкий до світла і високих температур. Штапель приємний на дотик, легкий, еластичний і чудово драпірується. Має величезну популярність при виготовленні літніх жіночих речей.

Сукня вільного крою. Рукави 3/4 з широкою оборкою по низу. V- образний виріз горловини. Застібка - планка з ґудзиками. Три яруси оборок. Завищена лінія талії.
Ідеально підійде на літо. Дуже добре пасую до шкіряних виробів коричневого або традиційного коньячного кольору. Ідеально поєднується з козаками або іншими високими чоботами.
Ідеально сідає на фігуру L або 12 UK або 40 EU розміру.

Стан ідеальний, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
довжина рукава від горловини 75 см
ширина рукава 18 см
груди 65 (130) см
загальна довжина 93 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Оранжевый
  • Разноцветный
Размер:
  • 40/L/48
Материал:
Вискоза
Сезон:

Похожие товары