Все категории
Добавить товар

Весільна сукня рибка blunny

15500 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Вид весільного одягу: Сукні

Віддам в оренду італійську весільну сукню-трансформер Blunny. Сукня - рибка, модель brenda, зі шлейфом і рукавами, чашечки вшиті, відповідно, бюст не одягається. Cукня після хімчистки, здаю в перший раз.

Ця неймовірної краси нюдова сукня підкреслить переваги фігури, шлейф додасть романтики і ніжності для виїзної церемонії та фотосесії.
Сукня не вінчана. Знімний шлейф значно спрощує завдання у танці, кріпиться на дрібні петлі навколо талії, легко знімається і сукня набуває зовсім іншого вигляду. Оздоблення та прикраси: стрази, аплікація, мереживо, квіти з тканини, шлейф фатиновий.
У сукню вшитий бандаж для корекції талії, універсальний розмір підійде як на тендітну дівчинку від розміру 38, так і до 44.
На свій зріст 169см одягала туфлі на підборах 10 см. Можна приїхати приміряти в будь-який день, Дніпровський р-н. Купувала сукню в салоні dress me 1000$, перша оренда 15500. При необхідності, можу відправити відео і додаткові фото сукні. Сукня в ідеальному стані і нікого не залишить байдужим. Можливий продаж, ціна 24000грн, при оренді залишається заставна вартість 8500грн, при поверненні сукні та огляду ця сумма повертається.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
veron...
veronika911859
Киев
Была