Все категории
Добавить товар

Стильна зручна жіноча блуза, блузка з візкози від tcm tchibo (чібо), німеччина, m-l

310 грн
Описание

Стильна зручна жіноча блуза, блузка від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 40-42=український 46-48, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (1361).
__________________________
напівобхват грудей - 54 см
напівобхват талії - 50 см
напівобхват внизу - 53 см
довжина від плеча - 64 см
рукав - 65 см
плечі - 39 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Шикарний вид через бант на декольте

Ця Schluppen-сорочка в м'якій тече віскоза-якість оптимально підходить для відпочинку, а також для офісного повсякденного життя і пропонує через Sluppe приємну різноманітність. Її можна носити як у зв'язаному бант, так і злегка зав'язаному вузлом і в будь-якому випадку надає модний акцент. Поділ та рукави сорочки еластичні та забезпечують зручне зчеплення. Еластан додатково забезпечує міцність форми, ідеальну посадку та високий комфорт при носінні.

Колір
Темно-зелений

Матеріал
95% віскоза, 5% еластан.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Зелёный
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Материал:
Вискоза
Принт:
Без принта

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?