Все категории
Добавить товар

Ідеальне якісне напівпальто у принт гусячі лапки відомої німецької компанії amisu

658 грн
Описание

Ідеальне якісне напівпальто у принт гусячі лапки відомої німецької компанії Amisu.
Мінімалістичний і дуже жіночний стиль для багатьох випадків. Дуже красиве, елегантне напівпальто в принт гусячі лапки.Виглядає дуже дорого і стильно. Модель прямого крою, застібка на гудзики. Модний крій, приємний принт надають особливого шику та шляхетності виробу. Виконано із приємного, зручного у використанні матеріалу.
Таке пальто надасть Вашому образу додаткову впевненість у власній унікальності та чарівності.

Розмір М.
-довжина 63
-плечі 41
- пог 47
-рукав 62

Amisu – марка жіночого одягу, що належить до великої мережі модного одягу для молоді NewYorker. Ця німецька компанія входить до десятки найпопулярніших молодіжних брендів. Вперше колекцію Amisu представили у 2001 році. У колекції Amisu є речі не лише у стилі smart casual чи pin up, а й оригінальні рок-н-рольні моделі. Класичні лінії у поєднанні з яскравими «вінтажними» акцентами дозволяють експериментувати зі своїм гардеробом та створюють образ жіночної, витонченої, модної дівчини, впевненої у собі та своїй привабливості.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • 38/M/46
Сезон:

Похожие товары