Все категории
Добавить товар

Кардиган-жакет класу люкс windsor

1100 грн
Описание

Кардиган-жакет класу люкс Windsor . Кардиган виконаний із натурального, високоякісного матеріалу шерсть з кашемиром. Така тепла та зручна річ, стане гідною інвестицією у власний імідж.
💫Стан нової речі без дефектів.
💫 Вартість нової речі на офіційному сайті 18500 грн.
💫Розмір виробника 36 наш 44-46
💫Виміри: довжина 60 см., рукав від горловини 18 см., ПОГ 45-50 см., ПОТ 43-48 см., ПОС 47-55 см.
💫Склад: 70% шерсть 30% Кашемір - м'яка, дуже тепла тканина саржевого переплетення з шерсті мериносів або козячого пуху. Унікальний, дорогий матеріал, який стане гідною інвестицією у власний імідж
Німецька марка люксового одягу Windsor була заснована в 1889 році на базі фабрики в Білефельді. Точні лекала та майстерність кравців гарантують ідеальну посадку на будь-якому типі фігури. Приталений фасон коригує силует, а в основі кожної моделі лежить близько 20 деталей, які враховують усі анатомічні особливості.
Тканини Італії, педантичність Німеччини
Фабрика Windsor працює з високоякісними італійськими тканинами, але створює всі вбрання з урахуванням німецької лаконічності та уважності.
Всесвітня популярність
Одяг Windsor широко відомий і за межами Німеччини. Насамперед, марка зобов'язана якості пошиття та люксовим тканинам. Костюми Windsor носять великі бізнесмени у всьому світі, а також багато відомих особистостей.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Материал:
Кашемир Шерсть

Похожие товары