Все категории
Добавить товар

Антивідблискові поляризовані окуляри нічного бачення для водіння

50 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Гострота зору водія та швидкість його реакції — це запорука безпеки на дорозі. Але втома, постійна напруга, погана видимість і чинники можуть неабияк впливати на поведінку. Ефективно усунути їх і допомогти водієві допоможуть окуляри з жовтими лінзами HD Vision.Жовті лінзи роблять обриси предметів чіткими та навіть у похмуру погоду дають змогу бачити далі. Вони прибирають відблиски та приглушують світло зустрічних фар, тому рівень видимості в поляризаційних жовтих окулярах залишається високим.
Антивідблискові окуляри HDVision дадуть змогу впевнено вести автомобіль уночі навіть людям зі слабким зором, оскільки форма оправи дає змогу одягати ці водійські окуляри на лінзові, що підвищує якість водіння й захищає очі. Крім того, окуляри з жовтим склом у похмуру погоду надають яскравості та контрасту.
Окуляри Антифари можуть використовуватися не тільки для водіння, але і як спортивні окуляри для велосипедистів або окуляри для риболовлі, оскільки рибалкам важко постійно фокусувати погляд на поплавці....

Об'явлення від: Чарівного обличчя.
Тип аксесуара: Інші аксесуари.
Стан: Новий.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары