Все категории
Добавить товар

Шкіряні фірмові чоботи на каблуках

1577 грн

распродажа до 24 Май

1262 грн
Описание

Фото На тілі немає) заміри на фото) коблуки високі квадратні,носики округлені, застібаються на шнурівки та замки-блискавки) поокам щільний двошаровий ажур)
Черевики вінтажного стилю
Каблуки високі)
Продається позаяк є без повернення й без притензій)
Вінтаж — стилізований напрям у моді, особливо в одязі та предметах домашнього побуту, що орієнтується на відродження модних напрямів минулих поколінь, епох. Термина утворилася саме з доглядом вінілової технології в історію й антикваріат в 1990-х роках.
Ансамбль із темно-зеленої шуби та чорних джинсів скіні підходить і для офісу, і для вечора з друзями. Якщо поєднання непоєднуваного приваблює тебе не менше, ніж перевірена класика, доповни цей ансамбль черевиками на шнурівці.
Тандем сірої вовняної водолазки та темно-сірої спідниці-міді зі складками допоможе скласти необіденний лук у стилі casual. Закінчивши лук черевиками на шнурівці, можна привнести в нього трохи динамічності.
Поєднання чорної водолазки та чорних рваних джинсів скіні — чудова ідея для втілення лука в стилі smart casual. Черевики на шнурівці допоможуть зробити лук не таким формальним. згорнути

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 38
  • 37.5
  • 38.5
Категории:

Похожие товары