Все категории
Добавить товар

Берцы талан talan новые зима 37 размер оригинал

3500 грн

распродажа до 11 Май

2450 грн
Описание

По стельке 24 см , 37 размер, новые.

Бесплатная доставка при полной оплате любой почтой.
Наложенный по предоплате 400 грн.
Возможен самовывоз г.Каменское.

Купила Lowa,продаю потому что ношу 36 размер.

Нові зимові «талани»: інший колір, матеріал та менша вага

Нові зимові черевики розроблені замість тих, що вже є, оскільки надходили зауваження від військовослужбовців, що черевики під час тривалого використання в зимову пору року «парять» ноги. Тому дані берці виконані з нубуку, який має підвищену паропроникність.

Змінилася і конструкція черевиків. Зокрема, була зменшена висота та кут нахилу самого берця.

Зміни зазнали і люверси. Так, наприклад, люверси нижньої частини черевика виконані у вигляді текстильних петель. Це зроблено, щоб під час шнурування або розшнурування нижня частина берців піддавалася меншій розшнурівці, і військовослужбовець витрачав менше часу на це.

Було змінено протектор ходового шару. Він має конусоподібну форму, що сприяє самоочищенню підошви від бруду. А збільшена відстань форм протектора запобігає застряганню маленьких каменів. Гострі різноспрямовані форми малюнка протектора значно краще тримають поверхню, особливо у зимовий період.

У рецептуру гуми були додані спеціальні зимові добавки, що дозволяють підошві залишатися еластичною за мінусових температур навколишнього середовища, що збільшує коефіцієнт щеплення з поверхнею.

Також змінена колодка на більш виражений перекат взуття. Це зменшуватиме енерговитрати військовослужбовців під час руху. Виробники взяли за основу спортивне взуття, де шкарпетка трохи піднята для забезпечення «перекатки» замість згинання черевика під час ходьби. Це зменшує навантаження на ноги.

Основна антипрокольна устілка з кевлару додатково дубльована термоізоляційним матеріалом – неопреном. Він додатково утеплює взуття та робить черевики більш комфортними – його використовують у костюмах водолазів, щоб краще зберігати тепло людського тіла.

У шкарпетці додатково використовується фольгований матеріал, що повертає частину теплової енергії до ноги людини і таким чином підвищує загальну теплоізоляцію черевика.

Розширений підйом та збільшений клапан (язичок) дозволить швидше знімати та одягати взуття, і воно буде більш комфортним для людей з великим підйомом ноги.

Збільшилася текстильна петля для одягання черевика, що дозволяє взувати черевики в рукавичках.

Вага нових берців на 10% менша порівняно з тими, які зараз перебувають у військах.

Також слід сказати і про зміну кольору. Він був обраний, щоб гармоніювати з тоном основного маскувального малюнка ММ14.

Берці почали тестувати наприкінці вересня 2021 року. Якщо порівнювати з тими, що були раніше, то легше. Після кросу на 15 кілометрів тестувальники вказали, що берці нового зразка зручніші за старі «Талани».

У нових - замінили колодку, тобто перекат зі шкарпетки в п'яту з'явився, і це надає комфорту під час ходіння. Ці берці тепліші. Для морозу в 5 градусів достатньо надіти одну пару звичайних шкарпеток, щоб не було холодно. Шнурівка тут набагато зручніша, тепер можна за необхідності швидко взутися та зашнуруватися. Також висота взуття тепер менша і вже певні місця на гомілки не натираються. Пальці за весь час носки не натираються.

Нові зимові черевики при пересуванні по росі або в дощову погоду не промокають, нога залишається сухою. Берці швидко просихають, протектор підошви дає хороше зчеплення із землею чи снігом.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Зелёный
Размер:
  • 37
Категории:

Похожие товары