Все категории
Добавить товар

Розпродаж!!! вишукані замшеві челсі gordon & bros.нові, в коробці.

1569 грн
Описание

Розпродаж!!! Остання пара!!!

Вишукані замшеві черевики челсі успішного бренду з Німеччини Gordon & Bros.Нові, в коробці.
Ці черевики є ідеальним поєднанням моди, комфорту та універсальності, що робить їх ідеальним вибором для перехідних сезонів осені та весни.
Ці черевики, виготовлені з високоякісної натуральної замші. відрізняються довговічністю та розкішним зовнішнім виглядом. Замшевий матеріал не тільки надає їм елегантного вигляду, але й гарантує, що вони витримають щоденне носіння. Ваші ноги оцінять повітропроникність та м'якість шкіри. Ці черевики зі скромною платформою забезпечують необхідну висоту, зберігаючи комфорт. Низькі підбори дозволяють носити взуття протягом тривалого часу, не жертвуючи при цьому комфортом.Челсі відрізняються відсутністю шнурків та пряжок, замість них використовуються еластичні вставки з обох боків. Саме завдяки вставкам, взуття легко одягається та комфортне при ходьбі. Красивий синій колір цих черевиків дозволяє легко поєднувати їх з різними вбраннями, від повсякденних до формальніших.
Чи збираєтесь ви в офіс, зустрічаєтеся з друзями чи вирушаєте на прогулянку до парку, ці черевики вам допоможуть. Це не тільки стильний аксесуар, але й практичний вибір для жінок, які цінують моду та комфорт. Вступіть упевнено у перехідну пору року з цими замшевими черевиками Gordon & Bros. Підніміть свій стиль і насолоджуйтесь комфортом, який вони забезпечують, створюючи модний образ, який підходить для будь-якого випадку.

Розмір 39.

Матеріал:
100% натуральна замша

Перш ніж Gordon & Bros став всесвітньо визнаним брендом чоловічого та жіночого взуття, засновники бренду подорожували світом. Декілька континентів зіграли свою роль у пошуках високоякісної шкіри та ідеальних робочих інструментів. Зрештою, матеріали та обладнання повинні ідеально поєднуватись один з одним.
Сьогодні взуття Gordon & Bros захоплює чоловіків у всьому світі. Бренд виступає за гнучкий спосіб життя, тому завжди вигадує нові ідеї. Gordon & Bros переконаний, що класичні образи підійдуть кожній особі. Саме тому бренд працює з татуйованими моделями, організовує великі фото сесії.
Мета бренду полягає в тому, щоб кожне чоловіче взуття супроводжувало власника протягом усього його життя на важливих етапах його життя. Тому в асортименті бренду не тільки елегантне ділове взуття, а й повсякденні кросівки та незвичайне повсякденне взуття.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 39
  • 39.5
Категории:
Материал верха:
Материал подкладки:
Кожа
Сезон:

Похожие товары