Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Удобный зажим для карточек и монет из натуральной кожи

275 грн
Описание

ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ДИЗАЙН. Призначений для зберігання купюр, пластикових карток та монет. Поміститься багато купюр і від 5 до 10 карт. Відділення для монет на тильній стороні також може бути використане для пластикових карт.

КОМПАКТНИЙ І ЗРУЧНИЙ. Не займає багато місця, може поміститися у будь-яку кишеню. Легко відкрити та закрити рухом однієї руки.

ПРОДУМАНА КОНСТРУКЦІЯ. Закруглені кути дозволяють легко класти і діставати затискач з кишень. Металевий тримач щільно тримає купюри і водночас відкидається легким рухом.

ЕКСКЛЮЗИВНІСТЬ. Добірна 100% натуральна шкіра ВРХ (великої рогатої худоби). Фурнітура бронзового кольору. Шиється вручну із найкращих матеріалів.

КРАЩИЙ ПОДАРУНОК. Хочете подарувати дійсно потрібний і функціональний подарунок, наш затискач, що вам потрібно!

ЗРОБЛЕНИЙ В УКРАЇНІ.

ОПИС
Затискач виконаний із натуральної шкіри. Фурнітура та кнопка з металу бронзового кольору. Основний відділ без кнопки. Всередині кишеня для карт, «затискач» для купюр. Легко відкидається, що забезпечує швидкий доступ до грошей. На тильній стороні кишеня на кнопці. Може бути використаний, як для карт так і для монет. При мінімалістичному дизайні має величезну функціональність. Зручний у щоденному використанні та дуже компактний. Ваш надійний супутник щодня. Шиється з якіснихта перевірених натуральних матеріалів. 100% ручна робота. Виріб зі своєю душею. Крафтоваподарункова упаковка із картону. Чудовий та доступний подарунок для Вас, ваших друзів та близьких. Перевірений насобі та безлічі людей, лише позитивні відгуки.

Розміри (ШхВхГ) –10.5 x 8 x 1 см
Розміри коробки(ШхВхГ) – 13.5 x 12.2 x 2.4 см
Вага виробу – 55 грам
Вага в коробці –80 грам
Дополнительные характеристики:
Пол: Мужской
Цвет : Черный
Материал : Кожа
Цвет: Черный
Вид кожи: Кожа КРС
Расположение: Горизонтальное
Тип: Зажим для купюр
Количество отделений для купюр: 1
Количество отделений для купюр: 1 отделение
Размер: Маленький

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?