Все категории
Добавить товар

Портмоне для автодокументів, натуральна шкіра та ручна робота

1100 грн
Описание

Портмоне для автодокументів з застібкою-кнопкою з натуральної шкіри. Виготовлене вручну до останнього стібка з якісної італійської шкіри. Зсередини є всі необхідні відділення для водійських документів нового та старого зразку.

Зручна, універсальна та унікальна річ, яка буде існувати в єдиному екземплярі. Особливо якщо ми додамо до неї унікальне тиснення та малюнок, які ми оберемо та узгодимо (включно до стилю надпису). Можливо тиснення в кольорі.

Всі операції (порізка, витівка отворів, тиснення, фарбування, установка фурнітури, нанесення малюнка, зшивання) виконані виключно вручну.

Як будь-який виріб з якісної натуральної шкіри, з кожним роком буде виглядати ще більш благородно, а прослужить багато років поспіль.

Звертайтеся, і я допоможу вам зробити подарунок собі, другу чи коханій людині на День народження, іменини, День захисника, 14 лютого, 8 Березня, професійне свято. Зверніть увагу на інші мої оголошення — у мене багато цікавих моделей гаманців, портсигарів, ключниць, візитниць, сумок та інших аксесуарів з натуральної шкіри.

Виготовлю будь-який інший виріб зі шкіри за вашим ескізом з унікальним тисненням або малюнком.
Дополнительные характеристики:
Пол: Женский
Пол: Мужской
Пол: Унисекс
Цвет : Коричневый
Цвет : Красный
Цвет : Синий
Цвет : Черный
Материал : Кожа
Тип: Портмоне для документов
Количество отделений для купюр: 4 отделения
Количество отделений для купюр: 5 отделений
Количество отделений для купюр: 6 отделений
Персонализация : С тиснением
Тип застежки: На кнопках

Товар под заказ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Синий
Размер:
  • Onesize

Похожие товары