Все категории
Добавить товар

Папка для особистих документів mono

3100 грн
Описание

Папка для особистих документів Mono:

Річ, що має бути у кожній оселі!

У побуті ми часто стикаємося з тим, що документи знаходяться у різних місцях, але найприкріше – в разі необхідності на їх пошук іноді доводиться витрачати чимало часу.
Папка для особистих документів А4 – це тека з натуральної шкіри, призначена для зберігання документів вдома. Тепер особисті документи лежатимуть в одному місці в повному порядку, кожен у своїй кишені.

Згорнути...
Розміри та Компактність: Все необхідне на своєму Місці

З ідеальними розмірами 340х270х20 мм, папка містить багато відділень для всіх видів документів: від паспортів до документів формату А4.

Функціональність в Деталях: Кожен Документ у Своєму Місці

Зручні кишені для паспортів, великих документів, карток та файлова система забезпечують надійне та організоване зберігання документів.

Папка для особистих документів Mono має файлову систему, котра складається з 9 щільних файлів для документів різного типу:

Особливий Подарунок для Близьких: Неперевершена Папка для Особистих Документів

Зробіть особливий подарунок близькій людині – практична та стильна папка Mono завжди буде в нагоді. Звертайтеся до наших менеджерів для отримання докладної інформації та замовлення.

При цьому система папки-органайзера облаштована таким чином, що файли, зокрема щільні, в неї за потреби легко додаються. У такій теці можна зберігати достатньо велику кількість особистої документації. А оскільки папка закривається на магнітні кнопки, не варто переживати за те, що папери випадуть та загубляться.

Вибір Довговічності: Легкість та Міцність Еко Шкіри

Оформлення папки – натуральна шкіра, що робить її вигляд вишуканим, а зносостійкість матеріалу дозволить виробу служити своїм власникам не одне десятиліття. Отже, якщо ви шукаєте нетривіальний подарунок для близької людини варто купити таку папку-органайзер.

Також у нас є папки з еко шкіри та інші види та розміри сімейних папок. На нашому сайті ви можете подивитися ключові відмінності всіх папок.
Додатково можна замовити індивідуальне тиснення на теці (прізвище, ім’я або логотип)
За детальною інформацією звертайтесь до наших менеджерів зручним для Вас способом.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Кожа

Похожие товары