Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Чоловічий металевий смарт-годинник smart watch prettylittle

1600 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

УНІКАЛЬНІ СМАРТ ГОДИ із сенсорним екраном і надійним металевим ремінцем — ************ IP68. Сучасні розумні годинники з безліччю корисних функцій і застосунків. Також ***** ***** ************ не боїться потрапляння води, оскільки обладнані підвищеним ступенем пилу та вологозахисту (IP 68). 

Ґаджет синхронізується з пристроями на основі *** 8.0, ******* 4.4 і пізнішими версіями, підтримка ********* 5.0. Купити смарт-годинник ************ IP68 можна для спільного використання аксесуара зі смартфоном, отримання повідомлень про виклики, повідомлення із соцмереж і ****

ПАРАМЕТРЫ: 

• Водонепроникність: IP68
• Дисплей: 1,28-дюймовий круглий екран 240 x 240. Повністю припасований **** *****
• Режим: повне торкання
• Батарея: полімерна літієва ємність акумулятора 220 мАч
• Тривалість очікування: 10 днів максимального часу очікування, 7 днів автономної роботи в режимі очікування
• Марка процесора: *******
• Підсвітка екрана — адаптивна, регулюється під час підняття зап'ястя 

ОСОБЕННОСТИ ЧАСОВ: 

—Визначення частоти серцевих скорочень: тренування серця в реальному часі, визначення швидкості/Неперервний HR ******** Налаштування: функція секундоміра, пошук телефонів, перемикач набору номера

— язик програми:  Російська

—Повний сенсорний екран, вільне керування на кожному розі, чутливе керування, зручніше використання, велика роздільна здатність екрана HD, що забезпечує чітке візуальне сприйняття.

— Яскравий екран під сонцем
Повідомлення на смартфоні. Отримуйте та читайте ваші ****повідомлення і дзвінки прямо зараз, текстові повідомлення й повідомлення застосунків на екрані годинника. Підтримка повідомлень програмного забезпечення, як-от: *********, ********, ********, ******* тощо.

—Мультиспортивний режим
Кілька спортивних режимів, як-от: ходьба, біг, їзда на велосипеді, стрибки зі скакалкою, футбол, баскетбол, бадмінтон, плавання, дистанція, лічильник калорій, вимірювач артеріального тиску серцевого ритму.

—Функція *********
Керування камерою через *********, керування музикою через *********.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Механизм:
Продавец
user310622
user310622
0% выполненных заказов
Была