Все категории
Добавить товар

Розумний годинник smart watch iwo w 56

1050 грн -15% 900 грн
Описание

Розумні смарт годинники W 56 з вимірюванням кисню в крові
Ключові переваги:
- Вимірювання температури
- Вбудований пульсоксиметр
- 24-годинний пульсометр
- Елегантний дизайн
- Функція зняття ЕКГ

Слідкуйте за ритмом свого серця, вимірюйте температуру, вміст кисню в крові і багато іншого з новими смарт годинами W56. Залишайтеся на зв'язку, ведіть здоровий спосіб життя і залишайтеся активними - всі функції гаджета будуть працювати на вас!

Дизайн
Модель 2021 року має класичний прямокутний корпус з міцного алюмінієвого сплаву 44 мм, а також силіконовий ремінець в комплекті. Ремінець зьінний і ви можете змінити його на будь-який інший по кольору, а також на нейлоновий або металевий в залежності від вашого стилю і настрою. На корпусі розташовується IPS дисплей діагоналлю 1.75 дюймів з роздільною здатністю 320 * 385 пікселів. Закруглений по краях 2.5D екран є повністю сенсорним. Кнопка збоку є не тільки діючої кнопкою "Назад", але також виконує навігацію по меню і відповідає за перегортання.
Зручна бездротова зарядка дозволяє швидко поповнити енергією Li-ion акумулятор на 320mAh. При звичайному режимі використання автономна робота становить близько доби.

функції
W56 працює на процесорі MTK2502C і радує набором оновлених датчиків. Крім підрахунку кроків, калорій і відстані, що має пристрій підтримує кілька режимів тренування, а також нагадування про необхідність вставати на прогулянку для профілактики сидячого способу життя.

Завдяки з'єднанню по Bluetooth, а також вбудованому мікрофону і динаміку ви зможете відповідати на дзвінки прямо з зап'ястя. Підключення до телефону за допомогою програми M Active дозволяє отримувати повідомлення з месенджерів Facebook і WhatsApp, а також повідомлення і е-мейли. Налаштуйте свій режим сну за допомогою відстеження його тривалості і поділу по фазах. Динамічне вимірювання частоти пульсу протягом дня і функція зняття ЕКГ дозволить краще стежити за роботою свого серця.

Особливості
Вбудований датчик пульсоксиметра визначає рівень кисню в крові, що актуально не тільки для спортсменів під час тренувального марафону, але також корисно в якості інформації в період пандемії. На додаток до SpO2 розумний годинник може вимірювати і температуру поверхні шкіри.

Новітня модель розумного годинника W56 серед своїх функцій має все, що необхідно вам протягом дня: сповіщення про повідомлення, можливість дзвонити з годинника, калькулятор, підрахунок кроків і дистанції, а також вимірювання пульсу, вмісту кисню в крові і температури.

Комплектація: смарт годинник, браслет силіконовий, , бездротова зарядка, силіконовий чохол, інструкція, коробка.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
gtans
gtans
Львов
67% выполненных заказов
Была