Все категории
Добавить товар

Apple watch/mi band 5/фитнесс часы/смарт часы

200 грн
Описание

Mi Band 4 є скоріше еволюційною зміною одного з найпопулярніших фітнес-трекерів у світі, ніж кардинальним. Одним з головних нововведень варто відзначити кольоровий дисплей, який вперше з'явився в цій лінійці. Екран також став злегка більше і на ньому тепер відображається більше інформації. Екран і раніше сенсорний і разом з кнопкою є одним з основних органів управління. Принципових відмінностей у функціональності немає. Mi Band 4 вміє рахувати кроки, відстежувати сон, є пульсометр і браслет можна використовувати під час бігу, плавання і катання на велосипеді.
Ціна:200грн

Mi Smart Band 5 - продовження одного з найвідоміших фітнес-браслетів в світі. в порівнянні з Mi Smart Band 4, в моделі з індексом 5 був збільшений дисплей до діагоналі 1,1 дюйма. Як і раніше, це кольоровий дисплей виконаний за технологією AMOLED. Також, за заявою компанії Xiaomi оптичний пульсометр став точніше. З інших нововведень варто відзначити магнітну зарядку, завдяки чому вам не потрібно більше виймати капусулу з електронікою з ремінця для зарядки. Корпус браслета захищена від попадання вологи
Ціна: 300грн

Smart bracelet - годинник з великим дисплеєм і більшою площею екрану має більш тонкі грані для розміщення додаткового вмісту на екрані. Розумний годинник також мотивує бути в хорошій формі. Є можливість відстежувати фізичну активність, кількість витрачених калорій, відстань, кроки, якість сну. Серія забезпечує відстеження насичення крові киснем і серцевого ритму за допомогою електричного датчика серцевого ритму. Годинник також може визначати фібриляцію передсердь та надавати звіт ЕКГ.
Ціна: 600грн

Intelligence smart bracelet - обладає OLED дисплеєм і має сенсорний екран, на якому відображаються всі типи повідомлень про події - текстові повідомлення, ідентифікатор абонента або можливість здійснення дзвінка. Браслет виконаний з м'якого силікону, тому не викликає роздратування у людей з проблемами шкіри. У фітнес-браслеті встановлений акумулятор ємністю 110 мАг, завдяки якому середній час автономної роботи - до 20 днів від однієї зарядки. Переваги: відстежує пульс, відстежує артеріальний тиск, вбудований крокомір, підтримка вхідних дзвінків, підтримка соціальних мереж, нагадування про поставу, вбудований навігатор, що вимірює пройдену відстань.
Ціна: 400грн

Звичайні часи зі стрілкою по 130грн

Також в наявності чохли для браслетів mi band 3/4/5
Ціна: 90грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Шелк
Продавец

Похожие товары