Все категории
Добавить товар

Баф/маска клоун вело мото skull баф балаклава лавсан

76 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Кілька примірників у наявності

Головний убір, що не має швів і захищає Вас від сонця, холоду, пилу та вітру. Матеріал, із якого зроблені такі бандани — поліестер мікрофібра, дуже еластичний і м'який, це дає змогу робити один універсальний розмір для дорослих і дітей. Бандани з мікрофібри добре виводять вологу, швидко сохнуть, не вбирають запахи та легко перуться, екологічно чисті та не викликають алергічних реакцій.

Матеріал:
100% Polyester (Dacron cloth)
Дакрон — так у Сполучених Штатах нарекли особну поліестерову матерію штучного загартування, що отримується способом перероблення нафтової сировини, що міститься в самій природі. У низці ж інших країн той самий матеріал отримав інші імена, наприклад, французькі майстри прозвали його тергалом, японські — тетороном, а російські — лавсаном, що відповідає лабораторній абревіатурі місця «зародження» цієї текстильної ідеї.

Дакронова (лавсанова) сировина стала в багатьох сферах незамінною. Наприклад, у вітрильній справі йому немає рівних, також із нього виходять чудові канати та верхній одяг. Навіть у комбінованій версії дакрон відіграє велику роль у пошитті килимів, завісі та ненатурального хутра. Це оптимальний вибір для прихильників активного комфортного відпочинку.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары