Все категории
Добавить товар

Універсальний двосторонній головний убір розмір: one size (обсяг: 44-52 см)

119 грн
Описание

Дитячий шолом відомого німецького бренду.

Універсальний головний убір для дітей

Ця капелюх не тільки дуже приємна для шкіри завдяки великій кількості органічного бавовни - вона також може бути використана, щоб відповідати вашому настрою і носити новий вигляд. Балаклава - це шапка і шарф в одному, переконує своїм м'яким, стабільним за розміром дрібним ребром і ідеально підходить для носіння під лижних або велосипедним шоломом.

Додаткова захисту від холоду для обличчя та шиї. Ідеально підходить для активного відпочинку: велосипеда, мотоцикла, гірськолижного спорту (лиж, сноуборду) при вітряної та морозній погоді. Виготовлений з тонкого термо- матеріалу, який працює як мембрана, зберігає тепле повітря, не впускає холодне повітря, дихає. Дуже м'який і легкий, забезпечує збалансований клімат всередині тіла. Антіпіллінговая обробка перешкоджає утворенню волокнистих пилинок і катишек. Додаткові плоскі шви.

Можна носити восени-навесні або взимку підчіплювати під шапку, теплий шолом.

Склад: 97% бавовна (органічно вирощений), 3% спандекс.

Колір: синій і синій з малюнком.

Розтяжність: відмінна.

Для дітей 3-6 років.

Розмір: one size (36-52).

Проводиться шолом в одному розмірі, за рахунок еластичних властивостей матеріалу тканини, підійде на обсяг голови від 36 до 52 см.

Висота шолома: 33 см

Довжина вирізу для особи 16-17 см не розтягуючи + ще трохи тягнеться.

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
Продавец
anytka06
Anytka06
Супер-продавец
Хмельницкий
87% выполненных заказов
Была

Похожие товары