Все категории
Добавить товар

Якісна, стильна, тепла жіноча шапка від tcm tchibo (чібо), німеччина

230 грн
Описание

Якісна, стильна, тепла жіноча шапка від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір універсальний, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (3464). Внутрішня сторона на фото.
__________________________
висота - 25 см
ширина - 26 см
Чудово тягнеться.
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

М'яка, тепла внутрішня підкладка - захищає від холодних вітрів. Приємно м’яка. Модна жіноча шапка в спортивно-повсякденному образі. Рівномірний розмір. З еластаном: добре тримає форму, ідеально лягає і добре носить.

Колір
Бордо

Матеріал
88% поліестер, 9% бавовна, 3% еластан.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бордовый
Размер:
  • Onesize
  • S/56
  • M/57
  • L/58
  • XL/59
Материал:
Полиэстер
Принт:
Без принта

Похожие товары