Все категории
Добавить товар

Якісна зручна дитяча бавовняна шапочка, шапка від tcm tchibo (чібо), німеччина

40 грн
Описание

Якісна зручна дитяча бавовняна шапочка, шапка від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Якісна зручна дитяча бавовнчна шапка від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір на окружність голови 45-48 см, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (3792). Ціна за 1 шт, як на фото.
__________________________
окружність голови 45-48 см
напівобхват внизу - 16,5 см
висота - 13 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Зручна для шкіри бавовняна еластична тканина. Сертифіковано GOTS, органічна бавовна. Еластан: тримає форму, ідеально сидить і дуже зручний.Перевірено на наявність шкідливих речовин – сторонніми акредитованими інститутами.
Колір
Рожево-м'ятні зелено-білі смужки
матеріал
95% бавовна (з екологічного господарства), 5% еластан
Розміри
прибл. Підходить для окружності голови 45-48 см
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Разноцветный
Размер:
  • 48
  • 49
  • 47
  • 46
  • 44
Материал:
Принт:
В полоску