Все категории
Добавить товар

Чоловічий годинник skmei 1820

495 грн -20% 400 грн
Описание

Skmei 1820 одна з найпопулярніших моделей годинників у даній ціновій категорії. Цей годинник відмінно підійде під будь-який стиль одягу. Якісні матеріали та оптимальний набір функцій гарантують зручність використання та тривалу експлуатацію

Особливості годинника Skmei 1820

Електронний механізм

Електронний механізм годинника гарантує точність відображення часу протягом усього періоду експлуатації, а японський механізм забезпечить тривалу роботу.

Корпусний матеріал

Корпус моделі SKMEI 1251 виконаний із гіпоалергенного пластику. Завдяки своїм властивостям цей матеріал довговічний і успішно протистоїть зносу, навіть за найактивнішого використання.

Водонепроникність

Спеціальні матеріали та нержавіюча сталь, з яких виконаний годинник, є відмінним захистом від вологи. Ви можете спокійно приймати душ, мити руки або плавати, не замислюючись про збереження годинника.

Якість матеріалів браслета

Браслет виготовлений із гіпоалергенного поліуретану та надійно фіксується на зап'ястя. А завдяки широкому діапазону регулювань браслета використання годинника стає дуже комфортним. Механізм годинника захищений задньою кришкою з нержавіючої сталі, а нанесене на неї фірмове гравіювання є відмінною рисою Оригінального годинника SKMEI. Стережіться підробок!

Надійність кріплення

Класичний подвійний замок-пряжка з металевою застібкою Tang Buckle із нержавіючої сталі надійно утримує браслет на зап'ясті та оберігає від випадкового розстібання.

Підсвічування

Електролюмінесцентне підсвічування на світлодіодному дисплеї дозволяє дізнатися час навіть у темряві. Досить натиснути кнопку, і приємний зелений колір ненадовго освітить елементи циферблата.

Широкий функціонал

Секундомір

Відображення дати та дня тижня

Підсвічування

Будильник

Погодинний сигнал

Режим 12/24 ч

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
Размер:
  • Onesize
Продавец
chameleon_ua
chameleon_ua
Супер-продавец
91% выполненных заказов
Был

Похожие товары