Все категории
Добавить товар

Годинник 1894 skmei

435 грн -20% 350 грн
Описание

Наручний годинник SKMEI 1894 - це сучасний, можна сказати навіть інопланетний дизайн, який зробить неповторним ваш стиль, зробить вас ще мужнішим і соліднішим. Годинник виконаний із високоякісних матеріалів, що гарантує тривалий термін експлуатації.

Кварцовий механізм

Кварцовий механізм годинника гарантує точність ходу протягом усього періоду експлуатації, а японська батарейка забезпечить довгу роботу без заміни.

Матеріал корпусу

Корпус виконаний із поєднання двох міцних матеріалів ABS-пластику та поліуретану. Завдяки їм, а також потужному масивному корпусу аксесуар стійкий до ударів та пошкоджень. Годинник чудово підходить для людей, які ведуть активний спосіб життя.

Браслет

Браслет виготовлений із поліуретану. Він забезпечує надійну фіксацію годинника на зап'ястя і має широкий діапазон регулювань. Класичний замок-пряжка з подвійною металевою застібкою Tang Buckle із нержавіючої сталі надійно утримує браслет на зап'ясті та оберігає від випадкового розстібання.

Водонепроникність

Спеціальні матеріали, з яких виконаний годинник, забезпечують захист від вологи та пилу рівня 5ATM. Задня кришка циферблата з нержавіючої сталі надійно захищає механізм, а нанесене на неї фірмове гравіювання є відмінною рисою Оригінального годинника SKMEI.

Підсвічування

Світлодіодне підсвічування дозволяє дізнатися час навіть у повній темряві. Досить натиснути кнопку, і приємний зелений колір освітить цифрові елементи циферблата.

Основні функції

Секундомір
Відображення дати та дня тижня
Підсвічування
Будильник
Подвійний циферблат
Режим 12/24 год
Широкий функціонал годинника SKMEI 1894
Характеристики:

Механізм: кварцовий
Матеріал скла: пластик
Матеріал ремінця: Поліуретан
Матеріал корпусу: ABS-пластик, PU
Водостійкість: 5 АТМ
Відображення дати: є
Будильник: є
Секундомір: є
Підсвічування екрану: LED
Максимальна довжина браслета: 25 см
Діаметр корпусу: 50 мм
Ширина ремінця: 20 мм

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
chameleon_ua
chameleon_ua
Супер-продавец
91% выполненных заказов
Был

Похожие товары