Все категории
Добавить товар

Годинник skmei 1818

495 грн -20% 400 грн
Описание

Чоловічий годинник Skmei 1818 Зелений камуфляж хакі

Класичний годинник SKMEI 1818 з цифровим дисплеєм виглядає сучасно і стильно. Вони не впадають у вічі, але відмінно доповнюють повсякденний образ. Вся необхідна інформація, а саме, час, дата, день тижня - знаходиться безпосередньо на екрані, вам не потрібно перемикатися між режимами, щоб дізнатися, яке число сьогодні. Керування рештою функція здійснюється лише однією кнопкою, розташованою збоку.

Кварцовий механізм

Кварцовий механізм годинника гарантує точність відображення часу протягом усього періоду експлуатації, а японська батарейка забезпечить довгу роботу без її заміни.

Корпусний матеріал

Корпус моделі SKMEI 1602 виконаний з гіпоалергенного та міцного ABS-пластику. Завдяки своїм властивостям цей матеріал довговічний і успішно протистоїть зносу, навіть за найактивнішого використання. Механізм годинника захищений задньою кришкою з нержавіючої сталі, а нанесене на неї фірмове гравіювання є відмінною рисою Оригінального годинника SKMEI. Стережіться підробок!

Ударостійкий екран

Екран годинника виготовлений з мінерального скла, воно менше схильна до появи подряпин та інших механічних пошкоджень.

Водонепроникність

Спеціальні матеріали та нержавіюча сталь, з яких виконаний годинник, є відмінним захистом від вологи. Корпус годинника герметичний і витримує короткочасне занурення у воду.

Якість матеріалів браслета

Браслет виготовлений із гіпоалергенного поліуретану та надійно фіксується на зап'ястя. А завдяки широкому діапазону регулювань браслета використання годинника стає дуже комфортним.

Надійність кріплення

Класичний замок-пряжка з металевою застібкою Tang Buckle із нержавіючої сталі надійно утримує браслет на зап'ясті та оберігає від випадкового розстібування.

Підсвічування

Електролюмінесцентне підсвічування дозволяє дізнатися час навіть у повній темряві. Досить натиснути кнопку, і приємний зелений колір ненадовго освітить елементи циферблата.

Широкий функціонал

Секундомір
Відображення дати та дня тижня
Підсвічування
Будильник
Таймер
Двозонний час
Режим 12/24 ч
Технічні характеристики SKMEI 1602 - Чорні

Колір годинника:чорний
Матеріал ремінця:Поліуретан
Матеріал корпусу: ABS-Пластик, PU, ​​метал
Водонепроникність: 5 АТМ
Відображення дати:
Будильник:
Секундомір:
Максимальна довжина браслета: 26 см
Діаметр циферблату: 48 мм
Товщина циферблату: 13 мм
Ширина браслета:22 мм
Стать:унісекс
Вага:49 г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
Размер:
  • Onesize
Продавец
chameleon_ua
chameleon_ua
Супер-продавец
91% выполненных заказов
Был

Похожие товары