Все категории
Добавить товар

Маска для сну та відпочинку з bluetooth гарнітурою пов'язка на очі з навушниками чорна

799 грн
Описание

Міцний здоровий сон можливий лише в тих умовах, коли ніщо не відволікає. Часто у нас немає можливості повністю погасити світло.
У таких випадках Вам на допомогу прийде маска для сну. Кожну ніч ви будете відпочивати, не відволікаючись на зовнішні подразники.
Маска для сну з блютуз ідеально підійде, якщо Вам подобається засипати під улюблену пісню. М'які навушники для сну забезпечать міцний та приємний сон.

Багатьом відомо, що спати в навушниках - це дуже нелегка справа, але що робити, якщо засинати без улюбленої пісні не виходить, а турбувати оточуючих при цьому не хочеться або турбує шум навколо? В даному випадку ідеальне рішення - маска для сну з навушниками, які спеціально спроектовані для використання в ліжку, що лежать. Маска-навушники для сну мають ергономічний дизайн. Дуже легкі у використанні. Багато хто любить слухати улюблену музику перед сном, але стандартні навушники дуже незручні.
Крім телефонних розмов, через Bluetooth маску можна слухати музику з будь-яких пристроїв, здатних передавати аудіо через блютуз. На вушках знаходяться навушник і мікрофон, які через спеціально виготовлений отвір виймаються і пов'язку можна прати.

Кріпиться маска на голові за допомогою липучки, можна зручно використовувати для голови будь-якого розміру (54 - 62 см).

Розмір маски: 46 х 13 см.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Серый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары