Все категории
Добавить товар

Нефритовый масажер 4 в 1 /для лица/для обличчя

390 грн -4% 375 грн
Описание

Нефритовий масажер для обличчя

Повноцінний догляд за обличчям - запорука молодості і відмінного зовнішнього вигляду, але час все одно накладає свій відбиток на стан нашої шкіри і від появи мімічних зморшок, обвисання овалу обличчя, на жаль, не застрахований ніхто.
Величезну популярність зараз набирають різні техніки самомасажу обличчя. Вау-ефекту після першого застосування Ви не помітите, але якщо включити цей ритуал в свою уходовую рутину, а також використовувати додаткові б'юті-гаджети - можна не тільки сповільнити процес старіння шкіри, але і повернути особі колишню свіжість і тонус.

Ефективність масажу обличчя за допомогою нефритового масажера давно доведено фахівцями в області косметології. Цей гаджет використовують як світові селебріті, так і звичайні дівчата по всьому світу. Процедура надає помітний підтягаючий ефект, покращує мікроциркуляцію в глибоких шарах епідермісу, знімає набряклість і підсилює дію косметичних засобів.

Корисні властивості нефриту:

виводить токсини з шкіри

справляє охолоджуючий ефект (в результаті звужуються пори і зменшуються набряки)

посилює процеси відновлення шкіри на клітинному рівні (покращує колір обличчя, згладжує нерівності шкіри і підвищує пружність)

знімає сліди запалення, роздратування і втоми

Спосіб застосування:

1. Перед використанням ретельно очистіть шкіру і нанесіть Вашу улюблену поживну або зволожуючу сироватку - нефритовий масаж зробить проникнення активних компонентів у шкіру більш інтенсивним.
2. Будь масаж починаємо з позбавлення від зайвої рідини - вертикальними рухами зверху-вниз проводимо масажером по бічній поверхні шиї.
3. Акуратно і м'яко робимо масаж в області другого підборіддя і по периферії нижній частині - формуємо овал обличчя.
4. Опрацьовуємо щоки і скули - рухами від куточків рота до скронь.
5. Маленьким роликом робимо масаж в області носо-губної складки, а також над і між бровами
6. Широким роликом розгладжуємо зморшки в області чола.

Опис

Нефритовий скребок ГуаШа серце
Масаж нефритом стимулює і допомагає кровообігу в мозку, знімає втому, позбавляє від зморшок і в'ялості шкіри, запобігає виникненню зморшок. Нефрит має оздоровчим ефектом і омолоджують властивостями.

 
Гуаша в перекладі означає «выскребание поганого». Це найдавніший вид китайського масажу, в якому використовується невелика пластина – скребок і масло Гуаша.

Переваги:

1. Відмінний масажний інструмент для гуаша, покращує кровообіг, прискорює метаболізм.

2. Знімає набряки

3. Сяяння і рум'янець

4. Розгладжує зморшки

5. Розслабляє лицьові м'язи

6. Підтягує шкіру і окреслює контури обличчя
поліпшується циркуляцію лімфи

7. Допомагає зменшити біль у м'язах, полегшує біль.

8. Можна використовувати для масажу різних частин тіла, плечей, обличчя, шиї, декольте.

9. Компактний розмір можна брати з собою

Для масажу використовується спеціальна пластинка (скребок GuaSha), за допомогою якої обробляють певні ділянки обличчя, голови, тіла, рук, ніг, включають різні точки або рефлексогенні зони тіла, обличчя та голови.

Масаж за допомогою скребка гуа-ша покращує циркуляцію лімфи, знімає напругу з м'язів, затискачі та припухлості, підтягує шкіру і «скульптурно» окреслює контури особи. Крім того, він прискорює місцевий кровообіг, завдяки чому з'являється здоровий рум'янець і вирівнюється тон шкіри.

Спеціальних умінь масаж не вимагає. Все, що вам потрібно, — це шкребок, чисте обличчя і пара крапель масла або сироватки. Процедуру краще робити на «вологій шкірі» — так інструмент буде легше «ходити». Скребок може залишати блідо-рожеві сліди на шкірі, але про них переживати не варто. Це результат масажних рухів — він зникне так само швидко, як і з'явиться 😀👍😀
Я тримаю в холодильнику 😃 так для мене більш ефективно👍

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Продавец
ciplja
ciplja
Ивано-Франковск
31% выполненных заказов
Была

Похожие товары