Все категории
Добавить товар

Парасолька жіноча,розумна парасолька

499 грн
Описание

Зонт-трость UpBrella з системою зворотного складання, парасолька навпаки, розумний парасольку, smart парасольку, UP-BRELLA, UN-unbrella, парасолька зворотного складання, антизонт - у цього парасольки вже більше десятка назв. Абсолютна новинка на ринку України!
Основні характеристики:
Зонт механічний, каркас металевий, купол двошаровий (тканина епонж - з одного боку чорна, з іншого кольорова). 2 ряди по 8 спиць (склопластик). Спиці ЗАХОВАНІ.
Розміри: довжина в складеному вигляді - 80 см, діаметр купола: зовнішній - 124 див., внутрішній - 115 див. Ручка – С-подібної форми, пластик з софт-тач покриття.
Вага: 520 грам.
Відкриття: Напівавтоматичне.
При сушінні після дощу парасольку можна легко поставити на підлогу вертикально без спеціальної опори.
Абсолютна новинка на ринку України. Розумний парасольку, smart парасольку, парасолька навпаки, UP-BRELLA, UN-unbrella, парасолька зворотного складання, антизонт - у цього парасольки вже більше десятка назв.

Головна фішка Up-brella — особливий механізм, що робить розкриття зонта максимально зручним. Завдяки особливій конструкції, парасолька розкривається у зворотний бік і не зачіпає навколишній простір.

Купол парасольки оснащений механізмом анти-шторм. Міцний каркас не підведе під час сильного дощу. А після — парасолька складається і залишається зовні сухим.

Ручка Hands-free - ви можете нести парасольку, при цьому ваша рука залишається вільною. Матеріал парасольки - водовідштовхувальний, і парасолька залишається непромокальним навіть в самі сильні зливи.

Виходите в дощ з Up-brella і відшукайте в собі романтика - прогулянки дощ стануть вам в радість!

Основні переваги парасольки - це зовсім інша і змінена конструкція. Тепер розумний парасолька складається мокрою поверхнею всередину, завдяки цьому він не намочить інші предмети. За це багато його і називають Парасолька навпаки.

Також новинка оснащена дуже зручною З-образної прогумованою ручкою. Вам більше не потрібно тримати парасольку - його можна просто повісити на руку.

Також конструкція парасольки зворотного складання влаштована так, що парасолька можна поставити на підлогу для сушіння не розкладаючи його.

Спиці парасольки з міцного гнучкого композитного матеріалу, що робить smart парасолька особливо надійним при сильному вітрі.

Матеріал парасольки - епонж. Дуже надійна тканина з супер водовідштовхувальним ефектом.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
kat_sich
Kat Sich
Супер-продавец
Красноград
76% выполненных заказов
Была

Похожие товары