Все категории
Добавить товар

Парасолька-наоберт, новинка сезону осінь, вітрозахисний,умний і п

210 грн
Описание

Парасолька, навпаки Up-brella — аксесуар, який чудово справляється зі своєю місією й під час дощу та після нього, не залишає після себе ні калюж, ні мокрих плям на одязі. Все завдяки незвичайному механізму складання — він влаштований так, що, на відміну від стандартних моделей, парасолька-перевертень складається мокрою стороною всередину, а не назовні. Такий фокус можна провернути завдяки спеціальній технології виготовлення купола парасольки та його гнучким спицям. Складності жодних немає — парасолька з легкістю розкривається і складається.

Склепіння парасольки обладнане механізмом антишторм і міцним каркасом — тому він абсолютно безстрашний навіть перед найсильнішим штормом. Каркас із композитного металу не дасть змогу парасолі вивернутися у разі сильного вітру.

Завдяки зручній прогумованій ручці ви можете говорити телефоном, нести покупки з магазину або ж гуляти з дитиною під час дощу, водночас у вас не буде потреби тримати парасольку в руках.

Інноваційна парасолька Up-brella — це парасолька нового покоління. Прямо після дощу ви можете спокійно класти його в салон свого авто, не боятися доторкнутися до когось у громадському транспорті та не переживати за свій новий костюм — така парасолька не підмочить ні ваш одяг, ні вашу репутацію.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Матеріал: Епонж + додаткове водовідштовхувальне просочення
Склепіння: Подвійне
Спиці: Міцні зі скловолокна
Ручка: Hands – free
Розміри: Діаметр купола — 106 см, довжина парасольки — 81 см
Вага: 520 грамів

Відсилання Новою Пощой (накладене платтям)
Viber — 380 — Віднести номер —
телефонуйте — 380 — Показайте номер —
ОПТ (співпрацюваність)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары