Все категории
Добавить товар

Браслет "казка" з натуральних каменів

520 грн
Описание

Талісман ручної роботи виготовлений з натурального каміння: корала, синтетичного чері-кварцу, ларвікіту та гематиту на силіконовій гумці.

Розмір каміння 8 міліметрів.

Корал приносить удачу та радість. Захищає від хвороб та будь-якого негативу.

Основна властивість корала — покращувати характер людини, робити її більш досконалою та прекрасною.

Корал чудовий амулет для мандрівників. Допомагає влаштувати особисте життя.

Корал виступає своєрідним індикатором здоров'я свого власника. Якщо з людиною все гаразд, то й камінь буде в повному порядку — яскраво блищати, гарно грати кольором. А от коли з'явилися якісь проблеми зі здоров'ям, корал спробує якось попередити власника — втратить блиск, стане блідим і тьмяним, навіть може тріснути.

Черрі-кварц синтетичний - дарує власниці привабливість і підвищує інтерес протилежної статі. Викликає ніжні та зворушливі почуття між закоханими. Приносить взаємне кохання та взаєморозуміння. Дарує життєрадісність та позитив.

Місячний камінь ларвікіт – оберіг темпераментних людей. Він допомагає їм контролювати свої емоції та не витрачати їх. Притягує вдачу та успіх у справах. Камінь Мінерал може стати амулетом для людей, які хочуть відкрити дар ясновидіння. Він допоможе зазирнути у минуле та побачити майбутнє.

Гематит лікує анемію та хронічні запальні процеси, прискорює регенерацію пошкоджених тканин та зупиняє кров. Сприяє нормалізації хімічного складу крові, підвищує імунітет усуває аритмію. Взагалі дуже позитивно впливає на здоров'я та захищає від негативу.

Упаковка талісмана подарункова: в коробку та крафт-пакет. До замовлення додається інструкція з активації та догляду, опис каменів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Замок:
Тип:
Продавец
jewel...
JewelryStoneMAY
Днепр
Была

Похожие товары