Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Шикарний браслет 'xuping' фіаніт 17 см (родій).

387 грн
Описание

Виробник: Xuping Jewelry
Кілька примірників у наявності

Пропоную до вашої уваги шикарний браслет із натурального каменю Феніта або іншої його назви — Цирконія. Це штучно вирощений діамант і хто знається на ювелірних каменях, знає, як виблискує цей камінчик у прикрасах.

Вишуканий дизайн прикрасить ваше зап'ястя і здивує ваших подруг мерехтінням чистого, що переливається, як сльоза, каменю, що практично не відрізняється від справжнього діаманта. А медичний сплав основи браслета з покриттям благородним металом родієм або ювелірною позолотою, не дасть жодних шансів на існування вашої можливої алергії на метали.

Браслет 'XUPING' Фіаніт (родій)
артикул 042091
Ширина: 15 мм.
Бренд: XUPING
Матеріал: Медичний сплав
Тип замочка: Шарнірний
Довжина: 17 см.
Покриття: рідій
Якість: Не темніє, не облазиє
Вага: 18,6 г.
Камінь: Фіаніт (нат.)
Цвет: Кришталевий
Колір 2: Срібний

Кількість обмежена. Не комбінується з деякими товарами із серії прикрас.

Предоплата на карту ПриватБанка. Доставка цього лота транспортними перевізниками УкрПошта або Нова Пошта для вас — БЕЗПЛАТНА. А купуючи більше виробів, ви ризикуєте отримати подарунок або істотну індивідуальну знижку на замовлення. Чим більше покупок, тим вищий кешбек.

#браслет,#цирконієвийбраслет,#браслетцирконієвий,#фіанітовийбраслет,#браслетфіанітовий,#фіаніт,#цирконій,#bangle,#zirconiumbraclet,#zirconiabracelet,#fianitbracelet,#bracletfanit,#zirconium,#кебекебекеспеспекупки,#інциудзикдовше,#платеменше,#cashback,#cashbackforpurchases,#іndividualdiscount,#buymore,#payless

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Серебристый

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?