Все категории
Добавить товар

Захисний браслет з лавою і яшмою та руною альгіз

1122 грн -11% 1000 грн
Описание

Виробник: Власне виробництво
Матеріал: Ювелірна сталь

Браслет з натуральною сірою яшмою та вулканічною лавою( має природні кратери і печери) та підвіскою з руною Альгіз.
Браслет виконан на ювелірній міцній корейській резинці ( за бажанням і додатковою оплатою можна зібрати на нитку з замком завязками)
Вся фурнітура та кулон з руною виконані з ювелірної сталі ( медична невжавіюча сталь)
Стійка до води, поту, косметичних засобів та парфумів.
Кулон з руною 12 мм (гравіювання)
Браслет підійде як чоловіку так і жінці. Також можу зробити парні браслети. Цей готовий варіант комфортно сяде на руку з обхватом 17-19 см. При необхідності розмір можна змінити ( меньший або більший на 1-2 см ціна не змінюється, далі по факту рахується) В коментарях до замовлення вкажіть будь ласка розмір потрібного зап’ястя. Замір краще робити гнучкою сантиметровою стрічкою по кісточці без запасних місць або перетягування, тому що за правилами для комфортного носіння браслету до цього виміру додається ~ 2 см. Або вкажіть, що полюбляєте коли туго сидить, були в практиці такі випадки і побажання клієнта. Взагалі, якщо є якісь питання, не соромтесь, питайте. Залюбки відповім і допоможу )

Значення руни:

Альгіз (ᛉ)
Альгиз - руна потужної захисту. Амулет з нею часто носять саме в якості оберега.
Вважається, що руна Альгіз захистить свого власника від усіх неприємностей і негараздів, навіть якщо вони будуть відбуватися зовсім поруч.
Альгіз допомагає знайти в собі сили для вирішення проблем і розвивати моральну стійкість і рішучість.
Ця руна символізує високу духовність, набуття єдності з вищою свідомістю, творчість і удачу, яка активізується, коли людина починає чути і розуміти свій внутрішній голос.
Альгіз не тільки відводить від людини все погане, але і зміцнює внутрішній дух, щоб ті речі, які раніше могли б похитнути внутрішній баланс, тепер не мали б жодної ваги.
Значення: захист, заступництво вищих сил,

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары