Все категории
Добавить товар

Набір: намисто + браслет «ріка долі»

300 грн
Описание

Цей прекрасний набір — важливий інструмент, необхідний для поліпшення практики медитації та заглиблення досвіду. Елегантні приземлені тони ідеально підходять як модний аксесуар. Носіть його щодня, щоб додати етнічної нотки до свого вбрання або як засіб захисту в особливо напружені часи. Просто візьміть його, заплющте очі, знайдіть хвилинку тільки для себе... Ви побачите, як стабільна енергія його каменів може працювати миттєво та заспокоювати ваш розум.
Мукаїт — це сорт яшми, що росте суто в Західній Австралії, і ми впевнені, що його світова елегантність приверне вашу увагу. Він вважається каменем «пісь і зараз», тому він змусить усвідомити, що важливий тільки справжній момент, і ви маєте зосередити на ньому всю свою енергію. Це зміцнює самооцінку, впевненість у собі та віру у свій потенціал. Мукаїт допоможе вам зрозуміти, що майбутнє — це те, заради чого ви маєте старанно працювати сьогодні. Використовуйте його вібрації, щоб бути впевненішим і оптимістичнішим щодо нового досвіду, який підносить життя.
Обсидіан із червоного дерева — це заземлювальний камінь, що ідеально підходить, коли вам потрібно набратися сил у часи негараздів і мати силу волі, щоб подолати страхи. Цей гарний камінь також може поглинати негатив і покращувати потік енергії, зміцнюючи зв'язки з близькими, сім'єю та друзями. Використовуйте його під час медитації, коли хочете позбутися токсичності та стимулювати ріст на всіх рівнях.
Коли ви замовляєте набір «Река долі», ви матимете дійсно єдиний у своєму роді виріб ручної роботи!
Матеріали: борошно, обсидіан червоного дерева, кварц, африканська бірюза.
Довжина: 100 см, браслет 19 см.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары