Все категории
Добавить товар

Браслети для закоханих із натурального каменю лазурит і говіт

300 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Натуральні камені — те, що приваблює нас своєю екологічністю, шляхетністю порід і бездоганною якістю.

Спеціально, щоб задовольнити смаки кожного з вас, ми створили колекцію браслетів для двох, які додадуть блиску та шику кожному стриманому та строгому образу.
Це прекрасний спосіб сказати про свої почуття.
Лазурит — талісманладів і всіх людей, яким доводиться бути у великих колах або часто приймати незнайомців, наприклад, лікарів тощо. Камінь приносить пізнання істини, відкриває таємниці, дає удачу та процвітання. 
Лазурит є також і дивовижним талісманом любові: охороняє людські відносини від вторгнення "побічних", зміцнює віру один в одного, умиротворення і сприяє взаємозрозумінню. 
Цей браслет не надто широкий, не надто яскравий, але пройти повз його, не стаючи його, не можна — адже це чудовий лазурит, невидимий камінь, як називали його в давнину! І справді, синій-синій лазурит немов весь покритий хмарками — так мили та симпатичні білі та золотисті включення на синьому камені! Чарівний синій браслет одного з наймодніших відтінків синього, гарний своєю простою формою — адже тільки простий браслет ідеально підходить до будь-якого вбрання, незалежно від його стилю та призначення! Насолоджуйтесь видовищем мартовського неба, що відбивається на синьому камені з білими хмарками, з цим чудовим модним браслетом!

Матеріал каменю: індійський лазурит і оваліт
Діаметр каменю: 8мм.

Діаметр вільний. Браслет виготовлений на міцній еластичній гумці.
Стать: Унісекс

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?