Все категории
Добавить товар

Парні браслети "сіла та ніжність" з натурального каменю шунгіт

280 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Браслети ручної роботи для закоханих "Сіла та ніжність" з натурального каменю Шунгіт і Кахолонг

КАХАЛОНГ здавна вважався талісманом кохання, що приваблює до жінки серця чоловіків. Також він позбавляє спалахів небезпечного гніву та нападів меланхолії. 
Кахолонг пов'язаний із материнством, він дуже показаний вагітним жінкам — він зміцнює їх, дає гарні роді.  Він зміцнює добробут — накопичення, придбання, притягує гроші, покращує здоров'я, пов'язаний із одужанням. Понад усе він показаний Тьцу. І взагалі він для знаків Венери дуже гарний. Для гармонізації, для зміцнення — це найпрекрасніший камінь.
діаметр каменю d-8 mm 

Магічні властивості "Шунгіту" різноманітно.  Сучасні практикувальні магі використовують шунгіт для виготовлення оберегів, дія яких спрямована на захист від темних сил. Своїм господареві такий стан приносить спокій. У сучасній магії побутує думка, що вироби виготовлені з цього мінералу, здатні захистити людину від негативної енергії телевізорів і комп'ютерних моніторів.
Лікувальні властивості шунгіту
Шунгіт, завдяки своєму чорному кольору, є непоганим засобом у разі простудних захворювань, пов'язаних із переохолодженням. Однак треба пам'ятати, що тривалий вплив цього каменю на організм може призвести до зниження енергетики нирок і зниження артеріального тиску. Сам мінерал застосовують досить рідко. Найчастіше в нетрадиційній медицині використовується шунгітова вода. Лікувальні властивості джерел, що протікають через шунгітові відкладення, відомі здавна. Така вода має протизапальні, протимікробні та знезаражувальні властивості. Народні цілителі рекомендують шунгітову воду під час лікування астми, різного роду алергій, шкірних захворювань і ран, що загналися.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?