Все категории
Добавить товар

Браслет на гумці чорний агат "звічно" 15х11мм

280 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Браслет на гумці чорний Агат "звічно" 15х11мм
МАГІЧНІ СВІЙСТІВ завжди заслуговували на увагу. І чорний агат не є винятком. Так, не є секретом, що чорний агат є наймогутнішим з усіх агатів. У давнину були популярні чаші, зроблені з агату, багато магів мали у своєму арсеналі такі чаші, адже містики вірили в те, що вони (чаші) допомагають здійснювати містичні обряди.

Фантастичний шаруватий забарвлення створює враження про агату, як про казковий і потубковий мінерал.  І в сучасній статті «Магія Кам'яна» розповідає, якими магічними властивостями знаменитий чорний агат.

Амулет із чорного агату бере на себе всю погану енергетику, стирає несприятливий вплив енергетичних хвиль. Так, чорний агат дуже добре трансформує негативну енергію в позитивну. Агат стане другом і захисником для доброго, стабільної людини з високим духовним потенціалом. Він захищатиме свого власника, якщо той сам  буде впевнений, що  все погане можна подолати.

Магічні властивості чорного агата: Дух.
Чорний агат — мінерал вихователей, педагогів і наставників. В Індії кільце з агатом мав тільки духовний вчитель — гуру. Чорний агат традиційно вважають сильним чоловічим талісманом, який здатний протистояти злу силу. Камінь спрямовує природжених лідерів і борців до нових перемог і досягнень. Агат допомагає людині мати більш комунікабельний і дотепний вигляд в очах оточення.

Лікувальні властивості магічного агату.
У разі стоматологічних захворювань літотерапевти рекомендують носити агат як сережки. Якщо людина страждає на затяжний кашлю, краще  носити чорний агат на шиї, як намиста.  У разі хвороб суглобів допоможе кільце з агатом, яке треба носити на безіменному пальці. Камінь також зміцнює судини, чистить лімфатичну систему, сприятливо впливає на легені. Чорний агат виліковує шкірні захворювання, захищає від інфекцій, покращує зір і слух.

У рисовому колі чорні агати підходять Тельцям, Ракам і Близнюкам.

Тельцям камінь допоможе стати більш покладистим, заспокоїться після спалахів гніву та люті. Чорний агат для Тьців стане справжнім грошовим талісманом, він допоможе зміцнити матеріальні добробут і додасть рішучості йти до нових вершин.

Ракі за допомогою чорного агата зміцнять віру в себе, амулет захистить їх від стресу та зовнішньої шкоди.

Близнюкам треба використовувати агат як засіб для заспокоєння їхнього рухливого темпераменту. Агат допоможе Близнюкам стабілізуватися, зробить їх більш постійними.
код товара 9720

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары