Все категории
Добавить товар

Парні браслети з натурального каменю тигрове око та рожевий ква

248 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Парні браслети з каменю рожевий кварц і тигрове око
Натуральні камені — те, що приваблює нас своєю екологічністю, шляхетністю порід і бездоганною якістю.

Спеціально, щоб задовольнити смаки кожного з вас, ми створили колекцію браслетів для двох, які додадуть блиску та шику кожному стриманому та строгому образу.
Парні браслети з каменю рожевий кварц і тигрове око — чудовий спосіб сказати про свої почуття.

Матеріал каменю: бразильський рожевий кварц і африканське тигрове око
Діаметр намистини 8 мм.

Діаметр вільний. Браслет виготовлений на міцній еластичній гумці.
Стать: Унісекс

Рожевий кварц —  незвичайний камінь, який є символом чистого кохання й оберігає її від руйнування, допомагає закоханим, дарує супутню вірність. Лікарівник душевних ран. Вважається, що рожевий кварц допомагає боротися зі стресами, він гасить спалахи гніву. Прикраса з рожевим кварцом здатна збільшити у свого господаря творчі здібності та почуття впевненості в собі. Рожевий кварц як талісман оберігає сімейне щастя й допомагає незаміжнім жінкам вдало вийти заміж. Потішить біль старих емоційних і серцевих ран. 

Рожевий кварц дуже рідко буває ідеально прозорим. Але саме в його таємничій напівпрозорості, мабуть, і полягає його особлива принадність! Браслет майже прозорий, але всередині кожної пластини розташовуються тонкі світлі ввімкнення — ніби цей чудовий кварц зовсім не камінь, а зм'ятий ніжно-рожевий шифон! Браслет світлий і ніжний, а саме такі легкі, повітряні відтінки є найбільш актуальними в новому сезоні! Чудовий браслет «Лілу» — для найніжніших і найщиріших рук!

Тигрове око відновлює організм після операцій. Знижує тиск у разі гіпертонії, нормалізує сон, позбавляє безсоння, нічних кошмарів. Літотерапевти стверджують, що під час накладення тигрового ока на хворі ділянки тіла можна набагато швидше вилікувати псоріаз. Цей мінерал полегшує напади бронхіальної астми. Літотерапевти рекомендують носити його у разі запалених суглобів, астми, слабкості серцевої діяльності, ревмокардиті, запалення навколосердя сумки, отите, у разі паралічу після інсульту, ревматизму. Якщо людини пригнічують депресії одна за одною, обтяжує втому, часто відвідують незрозумілі страхи, вихід є носити тигрове око. Також тигрове око корисне під час жіночих захворювань. Може застосовуватися під час лікування захворювань очей. Магічні властивості тигрового ока відомі з давніх часів. Зчитуючи цей камінь сонячним, його використовували найчастіше як захист від злих парфумів проти псування і сочка. Римські легіонери носили їх як магічні талісмани, що захищають у хвилини бою. Для посилення його магічних захисних сил на ньому гравіюють магічні символи. Тигрове око було амулетом і магічним талісманом і в індикації. Сучасні практикувальні маги також вважають, що тигрове око здатне вберегти свого господаря від багатьох небезпек, позаяк він виховує в людині розважливість і не дає здійснюватибезболючі вчинки. Працьовитій людині тигрове око обов'язково допоможе досягти успіхів у кар'єрі, відведе якнайкращих партнерів, приверне прибуток до задуманих підприємств, усуне конкурентів. Але для того, щоб камінь хотів допомагати своєму власнику, людина сама має бути активною і цілеспрямованою. Талісман із тигровим оком слугує людям, які займаються творчою діяльністю, а також тим, у кого робота або хобі пов'язані з ризиком для життя або підвищеним травматизмом. Наприклад, брелок із тигровим оком здатний зміцнити волю до перемоги в спортсмена. Тигрове око має досить потужний енергетичний потенціал. У разі небезпеки він тисне на палець, якщо його носять у персні, а якщо це кулон, то він стає помітно важчим; намиста в цьому разі стає як би тісним. Метал для оправи лише срібло.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары