Все категории
Добавить товар

Парні браслети з натурального каменю кахолонг і бірюзи.

280 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Бірюзу завжди вважали каменем щастя. Він може бути небесно-блакитним і зеленого кольору з блакитним і сорованим відтінком.

Якщо носити бірюзу, то вона зміцнить серце, усуне страх, врятує від втоми. Той, хто носить бірюзу, ніколи не матиме нестачі в срібло. Носіння бірюзи також забезпечує довголіття та комфорт.
Бірюзі частіше, ніж будь-якому іншому каменю, приписували таємничі та лікувальні властивості. Вірали, що той, хто зранку подивися на бірюзу, упродовж дня буде абсолютно безтурботний. Розглядання бірюзи вранці покращує зір.

Цей камінь підсилює інтуїцію, здібності, надає честолюбства, хоробрості, розуму, приносить щастя, мир у сім'ї. Блакитна бірюза є каменем сильної енергії. Ніжно-блакитна бірюза — символ характеру, боротьби зі злом.

Кахолонг притягує любов у життя свого володаря. Незаміжня дівчина обов'язково вийде заміж з його допомогою. Недосвідчені дружини стануть мудрішими, мінерал надасть їм ніжності, вірності та розуміння. Браслет із каменю допоможе зберегти любовні стосунки в сім'ї. Саміколір стане чудовим і оригінальним подарунком на весілля, адже його колір символізує невинність, чистоту і вірність, а енергетика позбавляє недорозуміння й сумніву. Кахолонг покращує добробут, приносить успіх у справах, допомагає приймати вірні рішення, приваблює симпатію протилежної статі.

Людям, які прагнуть знань, лавовий камінь допомагає знайти чіткість думки, впоратися з хвилюванням, максимально зосередитися на роботі та розкрити всі свої розумові можливості з оволодіння тією чи іншою наукою. Недарма лава вважається каменем знання. Особливо студентам, які пізнають величезний пласт інформації, мінерал стане незамінним помічником.

Контакт із каменем допомагає позбутися поганих задумів і оберігає від поганих вчинків, здатних руйнівним чином вплинути на людину. Прикраси з лавою слугують потужним захистом і дарують людині, яка їх носить, сили впоратися з будь-якими життєвими перешкодами.

Діаметр намистини 8 мм.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?