Все категории
Добавить товар

Парні браслети з каменю шунгіт і гірський кришталь матовий.

280 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Натуральні камені — те, що приваблює нас своєю екологічністю, шляхетністю порід і бездоганною якістю.

Спеціально, щоб задовольнити смаки кожного з вас, ми створили колекцію браслетів для двох, які додадуть блиску та шику кожному стриманому та строгому образу.
Це прекрасний спосіб сказати про свої почуття.

Шунгіт".  Сучасні практикувальні магі використовують шунгіт для виготовлення оберегів, дія яких спрямована на захист від темних сил. Своїм господареві такий стан приносить спокій. У сучасній магії побутує думка, що вироби виготовлені з цього мінералу, здатні захистити людину від негативної енергії телевізорів і комп'ютерних моніторів.
Лікувальні властивості шунгіту
Шунгіт, завдяки своєму чорному кольору, є непоганим засобом у разі простудних захворювань, пов'язаних із переохолодженням. Однак треба пам'ятати, що тривалий вплив цього каменю на організм може призвести до зниження енергетики нирок і зниження артеріального тиску. Сам мінерал застосовують досить рідко. Найчастіше в нетрадиційній медицині використовується шунгітова вода. Лікувальні властивості джерел, що протікають через шунгітові відкладення, відомі здавна. Така вода має протизапальні, протимікробні та знезаражувальні властивості. Народні цілителі рекомендують шунгітову воду під час лікування астми, різного роду алергій, шкірних захворювань і ран, що загналися.

Гірський кришталь — один із найкрасивіших і найзагадковіших мінералів. Він має лікувальні та магічні властивості й про нього складаються легенди ще з античних часів. Сама назва «хрусталь» походить від давньогрецького kristallos, що означає «лед». Стародавнієри вважали, що кристали гірського кришталю — це лід, але непростий, а що складається з найчистішої води та заморожений божественним вогнем. Ще за однією легендою, у давньогрецькому місті Патразе в мармуровому храмі Деметри було кришталеве дзеркало. Афіни, що зневажувачом за допомогою нього міг передбачати майбутнє та відповідати на питання людей, які спеціально copys з усіх куточків країни. Також із гірського кришталю робилися лінзи для запалювання Олімпійського вогню.

Розмір намистин 8 мм
Діаметр вільний. Браслет виготовлений на міцній еластичній гумці.
Стать: Унісекс

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары