Все категории
Добавить товар

Браслет із лавового каменю та цитрину з коронками.

280 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Лавовий камінь вважається унікальним, оскільки містить у собі весь спектр мікроелементів, які необхідні для підтримання життєдіяльності живих організмів. Саме тому навколо вулканів зазвичай зайняті всі природні ніші та процвітає рослинне царство.Чорний колір каменю ще раз підкреслює його глибину та загадковість. Цей колір затьмарює всі інші кольори, вириваючись уперед. Він тут і водночас ніде. У разі поєднань з іншим кольором, чорний здатний утримувати форму та підкреслити властивості суперника. Колір уособлює тишу, таїнство й нескінченність, має здатність повністю поглинути та змінити. Він багатогранний і водночас одинарний. Це тріщина між світами. Завжди невідома дія цього кольору та залежить від ситуацій, у яких він має властивість грати різну роль і мати безліч втілень. Водночас чорний колір поводиться зухвало.
Лікувальні властивості
Лавовий камінь довго зберігає тепло. Під час зіткнення з тілом, камінь передає не тільки свій жар, але й свої корисні властивості, загалом впливаючи на організм, зміцнюючи імунну систему та розслабляючи зони сильнішої напруги, знімаючи стрес.
Магічні властивості
Людям, які прагнуть знань, камінь допомагає знайти чіткість думки, впоратися з хвилюванням, максимально зосередитися на роботі та розкрити всі свої розумові можливості з оволодіння тією чи іншою наукою. Недарма лава вважається каменем знання. Особливо студентам, які пізнають величезний пласт інформації, мінерал стане незамінним помічником.
Цитрин — ідеальний камінь для регуляції фізичного стану власника та його психіки. Вважається, що особливо рекомендується носити цитрин надмірно чутливим і вразливим людям, тим, хто часто зазнає стресів. Як потужний провідник позитивної сонячної енергії в середовище власника, браслет із каменю Цитрин — сприяє нормалізації стосунків у сім'ї, у роботі, у навчанні.  Цитрин наповнює свого носія теплом і лагідною. Він талісман азартних людей: не підігріваючи їх темперамент, цитрин прагне забезпечити їм удачу навіть у небезпечних підприємствах. Камінь також талісманів ораторів, віщунів і дуже допомагає в подорожах. Цитрин є і талісманом, й оберегом для всіх, хто працює творчо, особливо пов'язаним із виготовленням чогось руками.  Цитрин добрий для концентрації уваги, зосередженості. Літотерапевти припускають, що цитрин позитивно впливає на діяльність головного мозку, а також є прекрасним засобом для профілактики багатьох захворювань і зміцнення всього організму загалом.  Полезен цитрин при гастрите, пиелонефрите, цистите. Цитрин активізує роботу головного мозку й акумулює в організмі життєву енергію. Крім того, своїми вібраціями цитрин створює навколо тіла захисну ауру, яка здатна захистити людину від зовнішніх несприятливих впливів.  Довжина браслета: 18 см.  Висота браслета: 2.5 см.  Зверніть увагу: вироби з природних матеріалів можуть бути відмінними від представлених на фото та можуть містити різні природні домішки інших порід, лінзи-природні злами та відколи. Унікальний природний малюнок, характерний для кожного мінералу, вважається нормою й не може бути основою для виведення претензій, що стосуються кольору, фактури та малюнка каменю. Крім того, треба враховувати, що кольоропередавання у моніторів різних фірм-виробників різна та настроювання яскравості, контрастності в користувачів теж можуть бути різні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?