Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Браслет з натурального каміння "твердість духа" з вулканічної лави, сірої яшми, піриту

450 грн -16% 380 грн
Описание

Яшма сіра

Талісман, який приносить удачу.
Допомагає мати твердість Духа в найскладніші моменти життя, дає господареві мудрість, терпіння і вміння бачити майбутнє. Підсилює фізичну силу та моральний дух, допомагає відновленню та тривалому збереженню здоров'я, зовнішнього вигляду та душевного стану. Розкриває та всебічно розвиває всі приховані та явні природні таланти, стимулюють позитивно та позитивно налаштовані устремління.

Вулканічна лава

З давніх часів лавовий камінь вважається Дитям Землі. Вийшов із самого серця планети, він несе безперервний і нескінченний потік життя. Немов дитина, народжена з утроби матері, камінь увібрав у себе всю любов нашої планети.

Лавовий камінь вважається унікальним, оскільки містить у собі весь спектр мікроелементів, які необхідні підтримки життєдіяльності живих організмів. Саме тому навколо вулканів зазвичай зайняті всі природні ніші та процвітає рослинне царство.

Пірит

Камінь достатку та благ.
Він позбавляє непотрібних страхів і змушує рухатися постійно вперед, незважаючи на труднощі та небезпеки.
Вогняна природа мінералу робить більш привабливими його власників в очах протилежної статі, посилюючи їхню статеву енергію. При цьому чоловіки стають мужнішими і пристраснішими, а жінки впевненими у собі та своїй сексуальності. Наділяє людину такими якостями, як стійкість, хоробрість, рішучість.

Браслет універсальний
Особливо підійде одиничкам (1, 10, 19, 28), трійкам (3, 12, 21, 30), п'ятіркам (5, 14, 23), дев'яткам (9, 18, 27).
Сприятливий для Раків, Дів, Скорпіонів, Стрільців, Овнів, Вагам, Левам, Водоліям, Козерогам, Близнюкам, Риб.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Тип: